Rabu, 11 Julai 2018

CINCIN PERINTAH JIN






Alhamdulillah kembarannya dengan cincin Kekayaan semalam, Tapi yang ini low sikit, low los pun boleh tahan la in sha Allah. 

Untuk menarik kekayaan 

Untuk perisai sihir dan guna guna

+

Halimunan dari musuh 

Pembungkam Mulut musuh dalam berdebat


Cukup di pakai sahaja dan berniat



Silakan... Ada banyak ni saja 



Kod Produk : CPTAHJIN 61118
Bentuk : Cincin perintah Jin
MAHAR : RM 120




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






14 ulasan:

  1. Untuk perintah jin ke tok? sebab nama cincin perintah jin tapi description fungsi tak ada tulis perintah jin.. hehe keliru hhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang namanya perintah jin, tapi bukan pakai terus boleh perintah jin. ini pengaruh lord off the ring la ni.

      Nak perintah jin pun kena ada ilmu, walau pakai cincinnya.

      Cincin ni pakai saja , dan kelebihannya akan bertindak sendiri. itu saja

      Padam
  2. Saiz brapa ni tok...boleh resize ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada yang bertanya adakah ini barang siam.. wallahualam, sebab selama tok dok p siam , tak pernah jumpa patern lagu ni, mungkin juga iya,dan tak pernah tok nampak, melihat kepada tulisannya tok juga yakin ia dari siam, dan mempunyai kekuatan menundukkan jin, dan dengan ilmu boleh menawannya dengan mudah


      Resize x boleh, tapi kalau ada tukang yang berkemahiran buat, tidak menjadi masalah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami