Khamis, 12 Julai 2018

MAHAR SECARA OFFLINE




PANCHAR DELIMA 70% ( PROMOSI MERANTAU )
RM 900 + GELAS


SOLD OUT








































10 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok offline area mana. Berminat yg Delima tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Maksud tok ialah

      Grab Dalam telefon bonda JJ

      Kalau nak grab sini dah xde dia punya deskripsi kan.

      So mesej bonda sapa cepat wassap dia dapat

      Padam
  2. Dah grab tok. Kat bonda JJ. Dapat diskaun kan tok 10%

    BalasPadam
  3. Payment done tok. Dah whatapp ke Bonda JJ.

    BalasPadam
  4. Kalau saya dapat delima tu rasanya 3 atau 4 bulan merah airnya mampu membias 100%..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam mana tuan buat tu

      Padam
    2. tanya bonda , ada yang 100% tok nak maharkan Rm 1.5k je ..

      Padam
    3. Tuan Tanpa Nama, sila register id anda di 01111113044 atau komen anda selepas ini tidak akan di pamirkan.

      AMARAN

      " Komen anda di Trace Melalui Pengimejan Satelit Langganan Kami " itu bukanlah gempak semata mata, kami mampu ghoibkan terus blog ini dari pandangan mata anda buat selamanya menggunakan service berbayar ini

      Terima kasih

      Padam
  5. Sebab barang alami mmg susah nk dapat barang rare. Baik tuan tanpa nama terus tanya pada tok dan bonda. Pm tepi

    BalasPadam