Khamis, 5 Julai 2018

GELIGA SUKMA








GSUKMA 3718


Assalamualaikum Wbt dan Salam Sejahtera. Kiyai Haji Lebar kirim salam kepada anda semua di sini. 


Ia untuk kekebalan darurat dan juga Perisai dari gangguan Makhluk Jahat termasuk manusia. 

Itu sahaja apa yang di maklumkan..selebihnya rahsia antara dia dan tuan tuan sendiri



Kod Produk : GSUKMA 3718
Bentuk : Geliga Sukma
MAHAR : RM 200



Tok nak pesan 1 perkara, untuk item Bawah Rm 100 kalau boleh Grab terus lah ya, usah lah Lock depo item murah begitu. Walau ia bukan law rasmi , Namun jika di pikirkan Lojikal.. tiada mana mana kedai Gems boleh bagi Lock deposit utk item bawah 100. Rasanya lah.... 

Terkadang tok jualkan barang murah bukan apa tuan tuan, tok memerlukan payment segera bagi membayar gaji pekerja. ... So bab macam tu tak perlu lah kita cakap ulang kali dan harap ia dapat di mengertikan oleh anda semua di sini


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


3 ulasan:

  1. Assalam..g.sukma ni sy ada satu..syg xd org grab item khasiat sebegini..g.sukma pemberian kiyai haji lebar slalo bnyk khasiat..sy siap lekatkan bersama besi leleh pd bangle sy..alhamdulillah

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul. kekadang org bernama indah macam Intan Syafinaz pun belum tentu lawa, kalau bernama Bedah pun belum tentu hodoh.

      Dont Judge the book by its cover

      Padam
    2. peniaga lain mana ada batu ni, aci p cari je la haha

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami