Rabu, 25 Julai 2018

WAFAQ TARIK BISA










Azimat wafaq penarik bisa..item ni jarang ada di blog GBunian.

Di gunakan di dalam bidang rawatan alternatif dan mempunyai energy menarik bisa dalam badan. 

Pada suatu ketika dulu masa tu tok di Johor dan bertugas di AT5 Kota Tinggi ada seorang perawat alternatif di Johor lama menggunakan item di atas. 

Caranya di pegang di kedua belah tangan dan di genggam, kaki di lunjurkan dan tangan di letakkan atas peha. Duduk di situ selama 20 minit.

Insyallah :

Org yang tak boleh angkat tangannya akan mampu angkat habis

Org yang tidak mampu berjalan kerana masalah urat akan mampu berjalan semula

Orang yang kerasukan bila memegangnya akan meronta ronta kepanasan 

Orang yang sakit bisa bisa badan, kaki dan tangan , sakit kepala mampu di sembuhkan dengan izin Allah 


Cuba dulu ke atas diri sendiri atau anggota keluarga bagi melihat keberkesanannya insyallah. 

SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT

Kod Produk : WTBISA 23718
Bentuk : Penarik Bisa
MAHAR : RM 80 






Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

23 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sudikah kiranya tuan lepas kpd sy.sy sgt perlukan ia xlain adalah utk diberi kpd nenek sy yg berusia hampir 80thn.kena strok tidak mampu berjalan dan tgn kanannya xmampu diluruskan.sy hargai ia dgn doa semoga Allah murahkan rezeki tuan.

      Padam
    2. Sekiranya tidak boleh.tidak mengapa tuan.

      Padam
    3. payment done tok...
      maaf tuan sy nak beri ke mak ayah saya guna tuan.. dah lama sy tggu item ni..

      Padam
    4. payment done tok...
      maaf tuan sy nak beri ke mak ayah saya guna tuan.. dah lama sy tggu item ni..

      Padam
    5. Tidak mengapa tuan.bkn rezeki sy.xpe tok.nt sy contra dgn item lain ye.

      Padam
  2. Balasan
    1. Salam tok...payment done...grab menunggu... details dlm WhatsApp Bonda JJ

      Padam
  3. As salaam smlm tkde jawapan , hari ini ada boleh grap?

    BalasPadam
  4. Selepas jam 9.01 malam.

    Jika tiada Payment. Maka sesiapa sahaja boleh terus PD ya

    BalasPadam
  5. Dah PD kat bunda dulu jika tiada payment

    BalasPadam
  6. assalamualaikum. tok kalau yg sakit2 blkg badan bahagian pinggang jenis yg mana sesuai ya?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami