Sabtu, 21 Julai 2018

JEMALA ULAR TEDUNG LEVEL KING ( HANYA 1 SHJ )










Allahu ///

Tak tahu lah nak letak berapa... ini jenis King Jemala Ular dan jenis ni ya amat amat susah boh... ini kalau lu punya barang pun , berapa agak agak lu nak jual?...

Tak perlu lihat keindahan mistik, tengok keindahan fizikal pun, Allah... Hebat ciptaan Allah SWT bohhhhhh, cantik, menawan.... 


King Jemala Ular ini duduknya di mana bohhhh?... napok bentuknya macam apo?... otak ular boh... otak ulor tu dah beku sampai jadi batu, barulah kene sembelih dengan orang dan otaknya di ambil, ehhh, ko jangan main main, kalau otaknya tak membatu, nak tangkap lagu mana, hahahaha.. betui dak.. 

Alhamdulillah ini perolehan terbaik bulan ini pada diri tok... tok tak tahu nak letak harga berapa.

Jadi dari dalam diri tok, dari sifat kejujuran tok ini, tok habaq kat hangpa la noh, tok nak letak dalam RM 2000. Sebab la ni keperluan tok sekitar tu RM 80,000 ada la something nak bayor, bukan untuk suka suka, bukan untuk kepentingan diri, ahhh..itu peribadi tak perlu ler kan tok bagitau, yang tok tau, tok juai barang, orang beli atas izin Allah SWT, maka dari situ ada ler rezeki tok. 


Apa dia kelebihan dia?... isk isk, nak sebut la ni sebenaqnya tok takut, bukan takut tak jadi, tapi takut orang jadi taksub , bukan taksub dengan tok tapi taksub dengan barang... jadi nasihat tok la noh, jangan taksub dengan barang...pakai sebab asbab dia, kelebihan dia sudah la...JANGAN pakai sebab LAWA... sebab ni berdosa...kita utamakan NAFSU dari keperluan noh, paham la noh?


Penunduk makhluk 

Penunduk Musuh

Kekuatan dalaman dan semangat

Pembungkam musuh

Penutup Kedai dan niaga orang lain dengan cara kita masuk , usap batu , niat dan hentak tumit kaki 3x di lantai kedai.... Oiiiii tok mat ajaq orang ilmu salah... sorry na... yang slaah tu sebab salah anggap... sebenaqnya kita boleh tutup kedai sapa?.... haaaaaaa.. kedai mereka yang dzolim, kedai mereka yang jual Bab* kepada orang Islam, Kedai mereka yang bercakap politik dan hasutan sampai kita naik menyampah dll lah.. haaaaaaaa tediaaaa... Jemala lain boleh buat tak?.. sorry .. tak boleh.. sebab ini king


So... tok nak letak rege kat barang ni tok segan kat hangpa sebenaqnya... jadi tok nak hangpa letak sendiri harga dia , amacam..boleh kot no...

So, tok bagin hangpa sampai jam 6.00pm hari ni.... sapa paling tinggi, maka dia lah dapat, jangan risau, hari ni tok letak hp dalam poket seluar sokmo, tok akan cek komen anda na.. Moga ada lah rezeki kali ni, in Sha Allah




Kod Produk : JULARTED 18718
Bentuk : Jemala Ular Tedung KING
MAHAR : LETAK SENDIRI SAMPAI JAM 6PM




MULA LETAK HARGA PADA NILAI
RM 200



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







20 ulasan:

  1. Aslkm tok.. lawanya tok..kbsaran allah s.w.t ..akn ad lg x item ni tok.. tgh trtngu2 jmala ular..hrp2 sempat grb..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , alhamdulillah, ciptaan Allah kepada sebutir permata tuan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami