Selasa, 24 Julai 2018

KAIN CINDAI BUNIAN






















































































































































Kain Cincai Bunian... Lagi lagi barang Super lagi lagi barang Super..haaaa.. biasalah nak dekat hujung bulan ni, barang super pun ramai lah yang keluar hahaaaa. 

Ini ialah Cindai Bunian, Tidak ada benang kaca,  kalis api..kalau dah habis grab sila tanya bonda kot kot ada stok dapor lagi buat anda. 

Kain cindai bunian ini selalu orang klaim sebagai Kain Cindai kaabah.. Minta ampun Minta maap lah tok tak berani nak klaim macam tu sebab KAABAH kot bro.. agak agak lah kan nak memandai mandai pun.... elok elok nak elak org percaya bunian, orang percaya benda bukan bukan pulak, cindai kaabah, Allah..berdosa yang amat .. sampai Kaabah pun di bantainya , nak elak org percaya benda bab bunian , ter fitnah pulak ke Kaabah, Allah hu rabbi... agak agak la bro. 

Apa salahnya percaya pada bunian yang bunian tu ada?.. salah?... mana salahnya?... sedangkan Jin pun kita kena percaya akan adanya Jin?... Dah nak alihkan perhatian ke kain kaabah pulak... tak ke bodoh namanya tu?... nak kata bodoh kang marah... tapi tu lah dia. adoi aii. 

Mujur lah orang kita masih ada akhlak dalam islam, kalau tak, nu haa, kain Arasy tempat semayamnya Allah SWT, Allah hurabbi, sampai ke Kaabah depa p balun. Bila Tok Mat cakap macam ni depa nak marah, dah salah ke aku cakap?... perjuangkan 3 perkara , tapi hak penting tu lah depa p sakai buang buat fitnah hanya nak jaja nama. Tak usah lah.. kalau dah bunian , bunian la, apa masalahnya dengan bunian... bunian takda masalah pun yang masalahnya ialah mental kau tu bermasalah. haha. ok dah la. 

Kain cindai bunian ni banyak gunanya, sebelum tok cerita pasal gunanya tok ceritakan asal usulnya ya

Kain cindai bunian di alam sana sebagai :

Kain pengikat badan sebagai kalis tetak dan hiris, sekarang pun kalau anda perasan baju kalis perluru kita ada kain cindai , x caya ka?..siasat la 

Kain cindai Bunian ini adalah selimut bagi orang orang kaya di alam sana dan alam manusia

Kain cindai dapat menyerap haba dan menyimpannya lalu memberi haba yang lama kepada badan manusia

Kain cindai ini di gunakan sebagai Kelambu Raja Bunian , kalau berdengkur , ehem ehem pun tak kedengaran kerana molekul kain ini amat halus sampai tak boleh terbakar dan sampai bunyi ini tak kedengaran di luar

Kain cindai ini di ambil barokah atas penggunaannya di badan askar bunian yang mati syahid di dalam mempertahankan Negara dari ancaman Musuh yang terdiri dari Bunian Kafir atau Jin Kafir

Kain cindai ini di ambil barokah atas pemakaian para guru dan ulama serta waliyullah di Alam sana 

Malah Kain cindai di jadikan Sebagai Sejadah kepada mereka yang mendirikan solat kerana ia tahan lama, tidak mudah koyak, jika masjid terbakar tidak jadi terbakar kerana adanya kain ini dan ia mudah di bersihkan dari habuk, habuk susah nak masuk celahan kain kerana molekul kain ini terlalu rapat.


Anda Faham molekul yang di perkatakan tu apa?.. maksudnya struktur kain ini yang kuat, kalau molekul tak rapat maka ia jadi mudah terbakar rentung. 


Kalau anda ada sehelai besar kain ini, cuba letakkan ia di api yang marak, lihat bahawa api ini akan padam dengan sendirinya sementara kain tidak terbakar walau sedikit. 



Kegunaan Kain Cindai ini melalui barokah sejarahnya ialah :


Pelarisan kedai dan diri

Keluarga hormat dan kasih sayang bertaut kembali

Sekiranya anda bekerja sebagai bomba, in Sha Allah cubalah pakai, 1 hari nanti anda pasti akan berterima kasih kepada Tok dan bersyukur kepada Allah SWT

Masih boleh di gunting gunting untuk di maharkan semula, atau 3 helainya di jual semula pada 1 harga

Kod Produk : KCINIAN 23718
Bentuk : Kain cindai Bunian
MAHAR : RM 120



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






15 ulasan:

  1. KAIN INI KALIS API, MAAF MULANYA SALAH TYPE... KALIS API YA TUAN TUAN , Alhamdulillah

    BalasPadam
  2. Salam, payment mahar done sebentar tadi for 8A. Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, baik terima kasih bang. brg di ganu sekarang tuan, kalau nak cepat boleh hantar detail kepada bonda jj, kalau tak kami akan hantar ke perlis dan perlis kepada tuan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami