Isnin, 30 Julai 2018

MINYAK RAJA ISTERI 5 BOTOL





Minyak Raja Isteri yang di perkemaskan dengan penunduk isteri insyallah.. kalau nak nikah ramai boleh la, tapi kalau ada barang mulut berat nak cakap pun payah la jugak , haiksehh... 


Cara pakai lihat di link ini na.. insyallah 



Jangan pakai banyak, syarat sahaja.. 

Barang ada 5 botol...

Ehem...tok dah masuk gear 3 dah ni, anda bila nak masuk gear 2?


Juga sesuai buat isteri degil, bantah dan ketegaq serta melawan cakap..insyallah cubalah


Siapa cepat dia dapat



Kod Produk : RAJA ISTERI
Bentuk : Minyak 8ml
Kuantiti :  5 botol sahaja
MAHAR : RM 120 sebotol
Promo : RM 90

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540




19 ulasan:

  1. Ermm. Ckp straight tok. Bini dh bg masuk gear 2. Tp yg lecehnya nk pisah setahun. Katanya nk bg can honeymoon. Kira lum lesen pnuh ke acaner tok. Huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hurm, x perlu pisah tuan , langgaq saja, nanti episode seterusnya tok akan ajarkan macam mana nak buat dan handle bini 1 tu, tak susah, jangan cerai sudah la

      Padam
  2. Insyaallah. Xsampai jd cerai. Cuma itu je permintaannya. Tp dr segi syariah rasa dah salah kot. Heheh. Baik tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya Salah.. ok takpa tuan, sat g tok tulis apa yang tok tau la pasal syarii Malaysia ni hak mana tok tau noh, cuba baca la

      Padam
  3. Assalam tok dan tuan azrul.salute.den ngaku kalah bab ni.haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, jangan Kalah, Hang Jebat kena gagah berani haha

      Padam
    2. Haha tok.jebat bab lawan musuh insyaAllah tok.gagah berani sehingga mati.bab tambah bini ni belum terlintas di hati lg.tu mmg den salute kat tok ngan tuan azrul.apa lg tuan.tok dah turun ilmu tu.masuk gear 4 terus tuan.jgn go head gostan lg tuan.haha.

      Padam
  4. Tok tkde cara2 pakai , dah klik sini blank aja gmbr dan brulang2

    BalasPadam
  5. Tok,untuk yang 1 pun pun xder ni,adakah?Boleh guna minyak yang ini @pun yang lain lagi?

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh boleh saja tuan, akad nikah terus 2 atau 4 la jawab dia, in sha Allah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami