Isnin, 30 Julai 2018

MINYAK MISIK







Minyak misik.. Tok yakin ramai yang menunggu dan tertunggu tunggu item ini, ini kerana minyak ini mampu di gunakan untuk kesemua jenis barang mistik , tidak kira keris, batu, kayu, cincin, tongkat, duit lama dsbgnya. 

Minyak misik Ini berada di kelas SAMA TARAF dengan minyak zafron asli .. jika anda nak pakai zafron boleh, tapi jenis asli dan harganya ialah RM 40k di dalam Malaysia, jika anda dapatkannya di Turky sekalipun, ia bernilai RM 6-8000 sebotol bagi saiz 10 ml. 

Minyak ini mempunyai 5 grade yang berbeza dan ini ialah Grade ke dua , yang pertama tok tak maharkan di sini kerana harganya itu. 

Minyak misk ini boleh anda letakkan/sapu pada permata / geliga atau barang mistik anda lainnya termasuklah wafaq. 

Ia di gunakan untuk memperkuatkan unsur energy dan auranya ... jika anda rajin berzikir maka boleh lah anda terus berzikir untuk barang mistik tanpa menggunakan item ini..itu pun sekiranya anda berasa amal anda sudah cukup untuk diri anda sehinggakan mahu berzikir untuk barang mistik. 

Item ini sudah tok orderkan sebanyak 100 botol dan akan sampai dalam masa lagi 3 hari. Yang ada di tangan tok ialah sebanyak 5 botol sahaja berikutan semasa tok nak ambil tu tok kekurangan modal. Mahal benda ni .. tok tolak pun tok tak kira minyak kereta, kalau kira minyak kereta..anggap saja tok tolong beli. 


Minyak ini WAJIB di miliki oleh semua pelanggan bagi menjaga item mereka

Kod Produk : M.MISK 
Bentuk : Minyak Misik 8ml
Kuantiti : 10 botol sahaja
MAHAR : RM 80
Promo : RM 55 satu botol

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540




21 ulasan:

  1. Payment done..detail pembayaran kepada bonda

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. Terima Kasih , Bayaran telah dibuat

    BalasPadam
  4. tok, minyak misik tu nak sapu pada batu, geliga dan wafaq tu kekerapannya macam mana? sebulan sekali ke, setahun sekali ke...

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. mudah sahaja, setiap halaman ada introduksi, sila baca di atas sampai habis tuan.

      0178259540

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami