Ahad, 8 Julai 2018

BATU LIMPA







Batu Limpa..bukan beerti ia bagus untuk limpa atau dari limpa manusia jadi fosil..itu namanya maharaja lawak mega namanya. Bhahahaha.... 

Sepertinya i dont have any idea what it's name... Nak kata mani gajah bukan, kalau kita buang warna kuning atasnya , mungkin ia akan jadi MGT, namun ia bukan MGT, hakikatnya kita sedang berdepan dengan sejenis permata yang jarang di temui di pasaran dan tok rasa ini ialah kali ke.... erm.. entah..lupa dah... namun boleh tahan... auranya?... semasa tok memegangnya tok cuma merasakan 1 energi yang mampu di gunakan bagi membahagiakan pemilik... well common... maksudnya di sini ialah penyejuk, menenangkan , sekaligus bila kita sejuk dan tenang, riak wajah kita akan berseri seri.. bila berseri apa jadi.....  ?... sudah tentu memudahkan urusan kerja, urusan semuka dengan orang, orang tengok kita senang hati, Awek pun cair bhahahhaa, betul kan?.. ke salah tok cakap ni?..

Kalau salah korang bukan manusia la bhahahha

Kod Produk : BLIMPA 5718
Bentuk : permata 
MAHAR : RM 110


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami