Selasa, 31 Julai 2018

CINCIN AIR MANI GAJAH







Cincin Mani Gajah ini sudah berusia 9 tahun dan ingin di lepaskan, nak lepaskan pada tok pun ia sudah di uji di depan Guru Bahadur / Pok Da Bomo KB. 

In Sha Allah jika di pakai boleh menarik minat lawan jenis mengikut niat anda , kata Pok Da Cincin ini sudah berjasa kepada dia dan anaknya dan kini ingin di lepaskan kerana dah cukup tangan, tak sempat cekup katanya, cekup bini la, dah cukup kuota nak apa lagi, nak kata orang senang mereka bukanlah orang senang, tapi kalau jumpa dengan yang ada ilmu ugama ni, in Sha Allah semuanya jadi senang, tak begitu?

Item Tok Guru ini tok tak boleh lepaskan mahal sangat sedangkan tok pun dapat murah saja dia bagi, harga guru dan murid. Maka silakan



Kod Produk : CGB13 25718
Bentuk : Cincin Mani Gajah
MAHAR : RM 100



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






5 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami