Ahad, 8 Julai 2018

G.BULAN GRADE A
























































Soldoffline


Geliga Bulan Sri Lanka Nama Sainsnya Moon Stone Grade A

Jenis ini ialah sebagai penganyer bagi ikan air tawar dan air masin serta air payau. is di gunakan turun temurun di dalam Blog GB ini sebagai penganyer ikan di kawasan yang kita sebutkan dan mempunyai beberapa testimoni yang baik di dalam page page terdahulu. Alhamdulillah

Mampu diisikan sebagai khusus untuk sesuatu kawasan sahaja 

Di pakai dengan di buat cincin atau di masukkan ke dalam batang Joran sahaja. Bismillah dan berniatlah kerana Allah swt, namun pakai penganyer ni , kena juga tengok air, jangan dalam parit pun kome nak belasah memancing, memang arr hahaha

Insyallah di jamin ianya ialah asli permata bukan kaca, mahupun sintetik

Kod Produk : G.BULAN 5718
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 150

PROMO SEDAP MALAM
RM 130





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






1 ulasan:

  1. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Alhamdulillah sojak akad geligo bulan tu ari sedaro tak ayah.banyak joki monang dalam potandingan.timo kasih tok.elok lah akad geligo bulan ni bab ponghanyir dan joki.ese dah ghaso asbab er geligo ni.timo kasih bobanyak sedaro tok ayah

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami