Khamis, 19 Julai 2018

KALUNG PETIR KAYANGAN KERAJAAN NAKAWAN


























































































































































JENIS 1 ( BULAN SABIT )









JENIS 2 ( YOYO )





Ada 2 jenis petir Kayangan yang tok ambil setelah menghantarnya untuk di canai, di proses , di bentukkan, tali tu memang kami ada dha kat sini dan baru semalam tok pasangkan. 

Berat?.. memang sedap pakai jenis ni.

Sebelum terlupa Doktor peribadi tok kirim salam " Assalamualaikum wbt "


2 Hari lepas dia buat 1 benda untuk tok , benang hitam je, sebab mata tok naik ketumbik... sebelah kiri, dia berikan benang hitam special tu diikat di jari manis tangan kanan, katanya benang itu umpama cincin nikah dengan seorang Puteri yang rupawan dan beliau akan hadir untuk mengobati ketumbik ni.. sakit wehhh,, bengkak mata... Alhamdulillah dengan izin Allah ketumbik tok ni dah beransur kurang, bonda hang suruh p jumpa doktor klinik berapa kali dah, tok x mau.. 



Pertama kali kena , huhuhu... tapi tak sempat nanah , dah sembuh dengan izin Allah SWT, alhamdulillah



Ok berbalik kepada item yang di berikan Doktor kerajaan Nakawan ini.. ia nya datang RAW, dan tok hantar kepada member tok di Bangkok bagi di canai dan di gilap, design dia yang buatkan tu pundia cakap dia tiru design lama batu yang biasa dia buat dah

Item ni memang best, yang dah beli tu hari, amacam?.. perghh best kan... susah tidur senang tidur, huii bang... kena dengan susah tido ni, jangan buat main tau, takut mai ke depan kena penyakit Hep B beb...jaga jaga na


Kelebihannya :


Perisai Sihir dan Gangguan Jin Serta Makhluk Halus lain

Mengaktifkan Gerak Hati Yang Tajam Kepada Manusia

Menyembuhkan Baran dan membuatkan seseorang itu lebih cool

Kelebihan Kekuatan Tambahan Kepada Tubuh Manusia

Melegakan Sakit Kepala

Memulihkan orang Gila 

Meningkatkan imun bdan kepada penyakit , Lawas perut

Menurunkan daya Stress dan Gelisah dan memberikan kegembiraan Hyper King

Menormalkan tekanan darah dan sistem kardiovaskular 

Mudah Tidur bagi yang susah tidur

Menguatkan semangat dan mengawal emosi manusia yang beremosi

Melawan Penyakit Sedia ada 


Terapi neurosis, mood depresi, penyakit jantung vaskular dan sistem pernafasan, saluran gastrousus, endokrin dan alahan


Kod Produk : KPKNGAN 18718
Bentuk : Combo Petir kayangan
MAHAR : RM 450 shj


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






39 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. amat amat di galakkan tuan, 1 famili dah cukup 1 , boleh pinjam2 takda hal

      Padam
  3. Assalam tok..nk bg testimoni..benar tok..mmg senang tido dan tido lena..siap bangun pagi..badan segar smcm je

    Klu x sblom ni sy susah nk tido mlm,kdg2 mmg penat dh tido..tjaga balik lps sejam dua tido..lepas tu x dpt tido trus..barai ohhhh

    Alhamdulillah..asbab item petir kayangan ni..sy merasainya

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan Sharom, alhamdulillah, sama la kita hahaha.. tok pun ada nyakit susah tidor, kalau atas katil tu, walau dah lapik bantak, jenuh, kelip kelip mata 2-4 jam baru boleh tido, kekadang sampai tak sempat, tau tau dah azan zohor

      Padam
    2. Hahaha..itu r psl tok..puas nk bg tido..smpi dlm otak set utk tido..tido..tido..tapi x boleh juga..yg lawaknya..tiba2 boleh kira sifir 1× 9 smpi 30× 9 yok..hahaha naya cheq

      Padam
  4. Org tua dulu pun selalu gak tok klu kena ketumbit ni.ikat benang kat jari manis.tp yg ikat kat tok ni.special gila la.huhu.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum tok, maaf nak tnya, bole bayar dua kali ka tok? Berhajat benar dgn kalung ni...

    BalasPadam
  6. Grab 2a tok. 7a saya ungrab. Payment done

    BalasPadam
  7. 1A-
    2A- AZRUL MAZLAN ( PD )
    3A- MOHD FIRDAUS ( PD )
    4A-
    5A- KHAIRUL RIZAL
    6A- RAJ
    7A-
    9A- KHAIRUL RIZAL
    10A-

    BalasPadam
  8. Assalam tok..ada lagi x..sy nak grab satu

    BalasPadam
  9. apa lagi ada yg tinggal tok..jenoh menabung ni..kalau boleh yg bentuk bulan sabit

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami