Rabu, 25 Julai 2018

AMBAR PENGHULU ADAM







Maaf agak terlewat tok masuk ke blog.. kalutan sekarang haha. maaf deh


Di atas ialah Ambar Penghulu Adam dan ia di gunakan di dalam Penarik kekayaan , Jika di makan jadi awet muda, Jika di bakar akan menghadirkan 7 wali Jin Islam bagi mententeramkan kawasan yang di ganggu Jin Kafir dengan bala tenteranya, Maksud tok di sini ialah ia di bakar untuk memanggil segerombolan 7 wali Jin yang hebat hebat bagi memerangi berapa pun jin kafir.

Jika anda berdepan dengan musuh yang pakai batu , wahhhhhhhhh, kat batu tu ada 10 juta, ada 99999 Khodam la apa semua.. usah hairan kerana jenis kafir memang perlu ramai kerana mereka tiada keyakinan kepada Allah, mereka yakin kepada KUANTITI, sementara Jin Islam yang waliyullah ini Mempunyai kehebatn tempur yang tinggi dari Ilmu Allah SWT.


Jangan Bakar ia suka suka atau Ambar ini akan hilang dengan sendirinya. 


Kalau Tok, Tok akan simpan dan hanya bakar bila amat amat amat memerlukan


Tok Hanya akan makan bila 1 masa tok kena penyakit yang amat susah di sembuhkan 


Maka IN Sha Allah Ketika itu lah kita akan berasa amat amat amat menghargai akan keberadaan Ambar ini di dalam simpanan kita




Kod Produk : AMBERADAM 25718
Bentuk : Ambar Adam
MAHAR : RM 1100



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






8 ulasan:

  1. Allahu. Xmampu lg jwbnya. Abang tf tolong..huhu

    BalasPadam
  2. Saya dh sampai paras hidung tuan..ni pun dh terkapai2

    BalasPadam
  3. Saya dh sampai paras hidung tuan..ni pun dh terkapai2

    BalasPadam
    Balasan
    1. bulan ni memang bulan habis habisan keluar barang king. semua dadyat dasyat alhamdulillah... tu lah, tok ni dok slow bukan apa, takut hangpa tak larat dolat.. tu ja..

      Tu pun tok dah pakai masa kan hahah 9pagi 12 tgh 3 petang dan 9 malam..

      Kalau tahun 2012, bukan kira masa. asal ada, masuk...asal ada, masuk. masa tu lagi dasyat, masa tu lah 24/7 tok asyik ritual saja sampai masa tu, hak dalam blog lain, hak yang di hantar mesej sekali 200 org lain, hak dalam grup lain

      Padam
    2. Tuan Shamsul Shah alam tu tau la dulu macam mana, macam mana hari hari setiap jam 3pam saja tok hantar mesej kepada ratusan org, belum masuk blog... masuk blog hak lain pulak.

      Padam
    3. Tok..ada item rare ni x dlm simpanan???..besi leleh p5 saadim dan g.tentera bunian

      Padam
    4. Haaaa tu kena tanya bonda. Kekadang dia sembunyikan juga tu

      Padam
    5. Sungguh hebat zaman dulu2.. mcm2 ada n berkali2 sehari TM update. X menang tangan nak Lock :)

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami