Rabu, 25 Julai 2018

G.MATA JIN ASLI MATA ULAR JIN



























Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera Buat semuanya.


Di atas ialah Geliga Mata Jin Asli Dan datang dari Ular Jadian Mereka Di Ular Jadian, Dan ini Ialah Matanya Yang Terletak di Tengah Kepala Ular jadian, Samada dia melihat menggunakan ini atau tidak.. bukan menjadi persoalan, Mustika Mata Ular Jadian Ini duduknya di atas kepala Ular Jadian JIN yang ada 2 mata sendiri .... Faham dak?... hahaha, x faham ya?...

Maksudnya Ular Jadian tu ada mato dio sendiri, dan di kepalanya ada batu mustika ni melekat di kepalanya. 

Batu Ini Tok Ambil Atas pemberian Jin Pemilik Ular Jadian ini Bagi kegunaan manusia yang memerlukan, Mustika ini akan muncul kembali di kepala ular itu dari kecil sampai jadi besar, dah kalau terlalu besar nanti berat pulak kepalanya, jadi di berikan kepada tok. Jika anda ada dengar cerita guru lain yang tua berkata terkadang jumpa ular yang ada batu di kepalanya, terkadang batu itu besar dari kepala sampaikan manusia tak dapat bezakan dan tahu di mana pula kepala dan ekornya, yang ada batu itu walau sebesar mana pun, itu lah kepalanya , jadi awas kalau jumpanya dalam hutan, ingatkan ekor, sekali nak rentap batunya , tangan kena Patuk.

Geliga Ini untuk tujuan kasyaf bagi yang ada ilmu kasyaf namun ilmunya masih segan segan nak kasyaf.

Lihat batunya, di tengahnya iaitu anak matanya masih lagi bersinar terang dan bukan kusam, ini bermaksud ianya masih aktif dan akan kekal aktif selamanya




Kod Produk : GMJIN 25718
Bentuk : Mata Ular Jin
MAHAR : RM 700



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540













3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami