Khamis, 26 Julai 2018

TOK SEMPUT JAP

Assalamualaikum wbt semua dan salam bahagia


Untuk hari ni ada ada up masuk ikut masa yg kita sudah tetapkan. Namun tok belum terbitkan lagi. Tunggu sat g ya. Petang sikit anda semaklah semula . Akan masuk ikut time macam biasa.


Barang barang dalam perantauan Kami hantar kepada mr kapten dulu di Perlis , selepas itu mr kapten akan hantar kepada anda terus ya. Ini bagi menggelakkan kesulitan sekiranya berlaku apa apa kepada item anda di dalam pejabat pos dan tak dapat di di cover secepatnya. Contohnya perjalanan ke kelantan.kami pos di Grik.. tiba tiba barang anda ada masalah.kami pula dah sampai Kelantan.. dan jadual perlu pula ke temerloh. Maka siapa pula nak uruskan yang di Grik tu?

Kerana itu semua barang dalam perantauan di hantar kepada mr kapten dan dari Perlis mr kapten akan hantar kepada anda ya.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami