Ahad, 15 Julai 2018

G.PUTERI MUNIRAH





















































Macam mana dengan Permata puteri Munirah yang lepas, ada tak yang dapat mimpi sang puteri yang pakai purdah labuh kanan tu?


Tok ni, kalau aku pandai melukis, memang tok dah melukis dah apa yang tok nampak.. tu la dulu masa sekolah main main dalam kelas pendidikan seni hihi.. 

Tok boleh beri bayangan sahaja, dan anda bayangkan sendiri

Orangnya bertubuh kecil, Memakai purdah putih hujung kanan purdah labuh di paras dada , di purdah yang kanan tu bersulam batu batu bewarna putih 2 lapisan, Matanya bulatdan berbulu mata lentik , dan usianya masih muda, sedang mencari calon suami di kalangan manusia biasa bagi di jadikan teman hidup. Puteri ini mahir di dalam persilatan dan perubatan tradisional, keluarganya dari keturunan Bangsawan yang tidak memerintah namun amat kaya raya, dia tidak mempunyai adik beradik lain ( anak tunggal ) setahu tok sampai hari ini lah. 

Barangan Puteri Munirah kini lebih kepada mencari calon suami, dan pemiliknya yang di pilih akan di berikan petunjuk bagaimana untuk mendapatkan asam garamnya

Sementelah jika bagi yang tidak dapat itu. Maka kelebihan alami batu ini ialah :

Penaik seri dan paling penting sekali ia jika di campurkan dengan batu lain akan meningkatkan aura dan kualiti batu lainnya , alhamdulillah, tak gaduh kita nak tapa sana sini, boh kat air terjun la bagai. 



Kod Produk : GPT3M 5718
Bentuk : Geliga Puteri Munirah
MAHAR : RM 77.25



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






40 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Xdpt kwin nk khasiat alaminya gak tok. Grab 5a. Huhu

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Grab yg org blom grab 5A rasanya 😁

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Silakan tuan, pic tertinggal pulak dah..boleh minta dgn bonda atau mr captain ya. rasanya lebih kurang sama saja dgn yg lain2 tu

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  9. Balasan
    1. So cmne ni, bertindih, ramai grab 3a.
      Disebabkan sy grab awal, sy setel payment dulu lah. Ok ?

      Padam
    2. Payment done utk 3a tok

      Padam
    3. Tahniah tuan.memang pantas tanpa bertanya tanya dah..macam tu lah kita nak

      Padam
    4. Haha.. biasa2 saja tok.

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami