Selasa, 24 Julai 2018

WAFAQ TARIK BISA








Azimat wafaq penarik bisa..item ni jarang ada di blog GBunian.

Di gunakan di dalam bidang rawatan alternatif dan mempunyai energy menarik bisa dalam badan. 

Pada suatu ketika dulu masa tu tok di Johor dan bertugas di AT5 Kota Tinggi ada seorang perawat alternatif di Johor lama menggunakan item di atas. 

Caranya di pegang di kedua belah tangan dan di genggam, kaki di lunjurkan dan tangan di letakkan atas peha. Duduk di situ selama 20 minit.

Insyallah :

Org yang tak boleh angkat tangannya akan mampu angkat habis

Org yang tidak mampu berjalan kerana masalah urat akan mampu berjalan semula

Orang yang kerasukan bila memegangnya akan meronta ronta kepanasan 

Orang yang sakit bisa bisa badan, kaki dan tangan , sakit kepala mampu di sembuhkan dengan izin Allah 


Cuba dulu ke atas diri sendiri atau anggota keluarga bagi melihat keberkesanannya insyallah. 

SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT

Kod Produk : WTBISA 22718
Bentuk : Penarik Bisa
MAHAR : RM 80 




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540





10 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulilah tqq tok ku.. sya dah payments done guna cimb click tok.. dh sent kt captains...terima kasih sgt tok.. rezeki pagi hari.. Semoga Rezeki tok sekeluarga tak putus2 Dari Allah.. - MamuPerak-😁☑️👍

      Padam
  2. Balasan
    1. x sempat bang.. ada lagi, abg tunggu ja na, tapi jenis lain la

      Padam
  3. Balasan
    1. In sha Allah tuan ada lagi boeekk tu...simpanan tok mmg tak mengecewakan terbaik tok

      Padam
  4. As salaam Tok sy grap nk juga jika ada lagi ?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami