Rabu, 11 Julai 2018

GELIGA SANTUBONG EDISI 2








Adohhh.. dengan nama Allah..lawa puteri ni.. masih ku ingat wajahnya.... masih..... segar dalam ingatan tok ni

Rindu rasa nak ke sana.. arghhhh tensennyaaa

=====================================================
Tok pernah menjumpainya ketika perantauan tok di Sarawak suatu ketika dahulu, di bawa oleh seorang sahabat yang juga seorang anggota tentera yang meminati bidang mistik.

Ia asli perolehan dari Gunung Santubong dan di hantarkan oleh puteri ini sendiri semasa keramaian di Kerajaan Betong , keramaian ini masih berjalan selama 10 bulan masa alam kita bermula bulan lepas. alhamdulillah

Mereka juga makhluk seperti kita , namun kelebihan yang ada pada mereka itulah yang menyebabkan mereka di ghaibkan dari pandangan mata manusia, sebenarnya mereka tidak ghaib.. mereka ada dan ia boleh di buktikan jika anda mahu.... ibarat pepatah nak 1000 daya x nak 1000 dalih. ada penjelasannya mengapa perkara begini berlaku

Kelebihannya sebagai daya penarik kerezekian yang ampuh dengan izin Allah

Kenalan yang baik hati setiap kali tok turun sana.... jika tok ke sarawak, semua pengikut Ghoib seramai 10 Billion tu tak leh bawak sebab melintas laut.....oihhh sembang besaq no tok mat sampai 10B pengiring.., dok aih , dok caye p la scan tgk , kut nak muntah darah  hehehe... Astagfirullah tercakap besaq pula ( jadikan pedoman ) 

So masa ke sana tok kosong x da apa apa, baik org kanan sekalipun, so tok selalunya akan menyeru Puteri yang cantik ni untuk meminjam Bala Tenteranya sebagai pengiring sepanjang berada di sana... ni bukan mohong punya.. kan dah cakap nu atas nama Allah... tapi kalau x caye lagi bagus, so korang estimate tok mat ni rendah sikit la kan hahahah... sahabat dari sarawak tau la hal ni. Malaih nak citer lagi

Teringin di hati melamar, tapi keindahan rupanya macam tak setanding pulak... tok tak sehansem nak di gandingkan dengannya ...huhu sedihnya






Kod Produk : GS5718
Bentuk : Geliga Puteri
MAHAR : RM 177.77


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami