Isnin, 9 Julai 2018

GELIGA SYED MAULA AL-LAIL







Setaraf dengan Geliga Syeikh Khadir Al-Jelani , geliga Syed Maula Al-Lail ini digunakan di dalam pengkhususan PENGASEHAN peringkat tertinggi dan berada di dalam kategori ilmu bersih membawa maksud tiada sebarang kaitan dengan perkara2 buruk seperti minyak dagu, cenuai dan lain lain item pengasehan berbentuk minyak. 

Ia sendiri ialah Geliga Mani Gajah Bunian Paling istimewa di sepanjang sejarah penerbitan Blog GeligaBunian selama 4 tahun di media maya Antarabangsa. 

Di pakai di jari atau boleh di bawak begitu sahaja, mampu di jadikan asbab pengasehan secara automatik atau di niatkan untuk tujuan yang khusus seperti pengasehan lainnya contoh penunduk, penakhluk, pengikut kata dan kewibawaan. Boleh di masukkan ke dalam air dan di jadikan penunduk sekampung... caranya?.. buat kenduri, dalam bekas air tu letakkan benda ni , bancuh air.. sepejabat pun tiada masalah. Amalan?.. tiada amalan khusus kecuali zikir Ya Rahman Ya Rahim perlu di perbanyakkan sebagai ibadah sampingan setiap masa

Di bawakan sekali di dalam solat dengan cara :

Pegang geliga ini dan ucapkan :

" Assalamualaikum Wbt Ya Ahli Mul Ghoib Syed Maula Al-Lail Aku ingin mengajak kamu bersolat berjemaah , mudah mudahan mendapat keberkatan dari Allah SWT "

Selesai solat Bacakan :

" Al - Fatehah 1x dan hadiahkan kepada diri sendiri dan juga kepada beliau Syed Maula Al-Lail "

Maksudnya hadiah fatehah kepada anda dan dia dalam 1x bacaan fatehah dengan maksud untuk mengkembarkan kita dan dirinya

Sampai 1 di satu ketika akan memperolehi mimpi di berikan sebuah batu , bila bangun tidak ada di dalam tangan, tidak lama insyallah geliga ini akan ghoib ..ia bukan ghoib melainkan sudah terserap ke dalam badan dan menjadi kekal kekuatannya, ia tidak menjadi susuk kerana yang terserap ialah kelebihannya sahaja. 


Kod Produk : GSMA5718
Bentuk : Geliga Pemberian Syed Maula Al-Lail
MAHAR : RM 2000


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540








12 ulasan:

  1. Fuh. Terbaik ni tok. Mampu ada geliga putera habeq sj cukuplah

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Ya jenis mani gajah, tapi dah ada kelebihan lain yang diisikan oleh beliau

      Padam
    2. Nak tanya tok klu kata kita pakai dua2 batu berkhasiat penunduk adakah kiranya khasiatnya berganda atau adakah hanya salah satu shj yg berfungsi. Soalan kedua berkenaan nama dua batu gp yg saya peroleh tempoh hari tok. Tkasih

      Padam
    3. Sama sahaja

      GP ni tok hanya boleh bagitau nama sahaja. Kelebihan adalah rahsia sebab ia masalah masing masing.ia wujud utk membantu masalah kini dan akan Dtg. Tok Tatau apa masalah tuan. Hanya Allah sahaja.

      Sebab tu kita mohon pakai nama

      Padam
    4. Betul tu tok. Khasiat yg ada pun hanya akan jd bahagian saya hanya dgn izinNya. Cuma nama saja yg saya ingin tahu tok

      Padam
  3. Baik. Tkasih tok. Dah jadi peneman jari disamping guts 6. Hehe

    BalasPadam
  4. Bila dh sebati dgn aura kita rasailah keindahannya

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami