Sabtu, 28 Julai 2018

CINCIN PETIR KAYANGAN





















































































Alhamdulillah sebagaimana yang di janjikan sahabat Tok di Bangkok yang juga orang seperti tok namun beliau lebih komersil di dalam perniagaan ini. 

Sampai jugak lah cincin Petir kayangan yang tok hantar pada dia bagi di canai dan di buat cincin, Nak hantar tu dah 2 minggu sampai ke sana, nak siapkan pun 2 minggu nak hantar semula ke Sini pun 2 minggu, punya lama Adoilaa.

Kali ini dengan design lebih menarik ya, Unisex, lelaki wanita boleh pakai

Owh ya... leklai emas belum ada katanya, belum mereka masuk gua untuk mencari , ini kerana teamnya masih sibuk dengan kerjaan masing masing dan belum mempunyai masa untuk mengadakannya, maka sila bersabar kepada yang inginkan sangat leklai emas tersebut. 

Untuk pengetahuan kuantiti Petir kayangan sudah berkurangan, maka bagi yang berkehendak tok nasihatkan cepat cepatlah memilikinya, in sha Allah 



Petir Kayangan yang di berikan Doktor peribadi tok ini mempunyai kekuatan yang sama dengan petir kayangan yang kita maharkan lepas .

Perisai Sihir dan Gangguan Jin Serta Makhluk Halus lain

Mengaktifkan Gerak Hati Yang Tajam Kepada Manusia

Menyembuhkan Baran dan membuatkan seseorang itu lebih cool

Kelebihan Kekuatan Tambahan Kepada Tubuh Manusia

Melegakan Sakit Kepala

Memulihkan orang Gila 

Meningkatkan imun badan kepada penyakit , Lawas perut

Menurunkan daya Stress dan Gelisah dan memberikan kegembiraan Hyper King

Menormalkan tekanan darah dan sistem kardiovaskular 

Mudah Tidur bagi yang susah tidur

Menguatkan semangat dan mengawal emosi manusia yang beremosi

Melawan Penyakit Sedia ada 


Terapi neurosis, mood depresi, penyakit jantung vaskular dan sistem pernafasan, saluran gastrousus, endokrin dan alahan



Kod Produk : CPK 27718
Bentuk : Kalung Petir Kayangan
MAHAR : RM 450




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







9 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami