Selasa, 3 Julai 2018

BARANG SPECIAL










Item ini sedang HOT di Thailand dan belum memasuki mana mana pasaran di dalam Malaysia , kita yang pertama dan in sha Allah akan diikuti oleh peniaga lainnya kelak. 

Woowww.. apakah bendanya ini.. keemasan.. emas ke?...

Ini lah Leklai emas gunung yang di ambil, di leburkan dan kemudian di tapis... leklai di lebur?

Haha.. ya betul... dah lama tok simpan rahsia ini... 

Leklai.. bukan org pakai batunya... tapi org ambil besi di dalamnya... kalau pakai permata leklai, takut pakai batu sahaja,s edangkan unsur kebal dalam leklai ialah besinya, bukan batunya, batunya cuma lah organik yang menyimpan metal /  iron. 

Leklai di masak , lebur dan di tapis , besinya di ambil dan di pergunakan. 

Tok ambil gambar dengan teliti .... anda boleh bezakan lah, siapa yang ambil gambar, kalau tak detail macam ni... bukan tok lah yang snap picturenya. 

Leklai emas super ini mempunyai kelebihan Kebal Darurat yang lebih mirip kepada umum, boleh test pakai senapang, pistol, tapi kalau ajal anda ialah pada hari itu. nasib anda lah... kita ni makhluk saja, Allah juga segalanya. 

Boleh di buat loket, cincin, pegang dalam tangan atau gulung dalam kain dan ikat di pinggang


Selain itu juga kelebihan leklai ini in sha Allah bagus buat org berniaga

Bagus buat bodyguard

Bagus Buat Pengawal keselamatan

Bagus Buat Polis, JPJ, Komando 

Dan tak pernah kita sentuh abg abg bomba... in sha Allah abg bomba..ikhlas tok cakap anda bermain dengan api, cubalah, tok doakan anda sentiasa selamat dari api kebakaran, kerja anda tu mulia. Allah saja dapat membalasnya.  Dengan Ular, dengan eksiden, dengan eksiden melibatkan kematian... anda tahu juga kan bila anda sedang bertugas untuk memotong kenderaan yang di dalamnya ada mayat, tiba tiba ada angin datang.. anda pasti sudah tahu dan kenal apakah angin itu, In Sha Allah dengan izin Allah Tok doakan kepada anda abg abg bomba sentiasa selamat dari gangguan iblis dan syaitan. 

Barang ini ada 2...

Maksudnya , siapa cepat grab barang ni yang ada di dalam stok dapor tu, dia dapatlah.... ada org bagi cadangan, apa kata org grab no 2 kira automatik dapat.. masalahnya ada yang tak grab di blog utk sdtok dapor, dia PD terus, tau tau dah hantar slip bayaran, kepada dia lah kita akan hantar stok dapor tu. jadi kalau org di blog type grab dan dia org kedua.. macam mana pula tu, pening kami kat sini. 



Kod produk : LEKLAIMASGUNUNG 3718
Bentuk : Leklai Super Special
MAHAR : RM 500



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






10 ulasan:

  1. tok nak tya ni..soalan ni dah lama dah saya pendam.harap tok jawab..klqu saya pukul hantu guna tangan ada jejas x tok kat hantu tu???

    BalasPadam
    Balasan
    1. X jadi apa apa kalau tanpa ilmu. Tapi binasa jika pakai jurus kebatinan

      Padam
  2. Balasan
    1. ada 1 lagi last... kalau lambat esok pagi offline rembat

      Padam
  3. Tok payment done.
    Details dah wassop bonda jj.
    Tq tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami