Isnin, 16 Julai 2018

PETIR PASIR







































Petir Pasir... Bagi otai lama mereka memang sudah mengetahui Batu petir mempunyai beberapa jenis mengikut aturan kekuatannya dan kelebihan:

Petir Naga
Petir Lumpur
Petir Pasir
Petir Api



Kesemuanya ini mempunyai kelebihan Pembisa mati beragan dan juga perisai sihir yang membezakan ialah 

Petir naga : + Kebal

Petir Lumpur : Boleh di pakai org baran 

Petir Pasir : Boleh di pakai panas baran dan melakukan perubatan

Petir Api : antara batu petir yang terbanyak di pasaran kerana memperolehinya adalah amat mudah iaitu di kedai mamak sahaja, hehehe... lihat dekorasi landskap batu batuan putih dan hitam, hitam itulah batu petir dong sayang, kerna itu kedai mamak sukar kena sihir, keren kan?... 



Petir Pasir di atas antara yang terhebat di dalam kelas Batu Petir juga. Jangan melihat kepada kecantikan batu jika anda inginkan kelebihan, kalau nak lawa delima dan zamrud saja la. Nak grand grand kan. 


Batu petir semuanya kecuali petir naga jika di buat cincin adalah di larang sama sekali kena pada kulit , kenapa?...cuba buat dan nanti bagi testimoninya pada tok di padang masyar ya ( memang tak sempat punya bagi feedback di dunia ini ) ini adalah kerana jika mengena kulit , anda pukul lawan, lawan mati beragan, sekali pemakai pun mati beragan, memang lah ajal maut di tangan Tuhan, tapi asbabnya pastilah ada. 

Ada ini sahaja dan ingin tok maklumkan yang di atas pun ialah hasil pertukangan tukang kami dulu, sekarang dah 1 tahun lebih GB tidak lagi mempunyai tukang canai permata, makanya , jika habis di atas, maka habis terus.

Nak beli di mana kalau habis?.. tiada... tiada peniaga mana mana pun meniagakannya kecuali dropship kami

Ini ialah masa terakhir untuk anda memilikinya, kalau dah habis nanti jangan tanya stok dapor ya, memang takda lah 




Kod Produk : P.PASIR 5718
Bentuk : Petir Pasir
MAHAR : RM 250


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






17 ulasan:

  1. Klu petir hijau tu dlm kategori petir ape ye tok. Mohon pencerahan. Tkasih

    BalasPadam
  2. Assalam tok.tok ada x item utk penghalang sihir,penumbal sihir,penunduk dan kerezekian dlm satu permata tok?

    BalasPadam
  3. Assalam tok.PD dah.send to bonda.

    BalasPadam
  4. Assalam tok.PD dah.send to bonda.

    BalasPadam
  5. Perubatan ni guna mcm mn tok?penyakit mcm mn?

    BalasPadam
  6. Assalam tok.PD 1A dan 3A.detail send to bonda.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami