Khamis, 19 Julai 2018

G,MADU





















































Geliga madu ini sebenarnya dah lama dah tak masuk dalam stok, mula dulu memang banyak kita dapat, kali ni datang pun tak banyak. Alhamdulillah dah banyak nampak Kehebatannya.

Kehebatannya :

Mentawarkan toksin dalam perut

Pelarisan

Memaniskan diri 
( Dipandang manis dan bagus )

Medium Penarikan rezeki
( Dulu ada guru sebelah Subang Buat tarik duit dan dapat, wallahualam )

Mempercepatkan Jodoh

Penarik Seksual 
( Cepat jodoh la tu )

Pantangan

- Daya penarik wanita / lelaki untuk mendekati seperti bunga dan lebah, namun jangan sesekali men"cuit" jika tak mahu dijadikan sebagai teman hidup, ada tumbalnya iaitu kerezekian ( hidup susah seumur hidup ), apa pun hukumnya, tetap di balas oleh Allah swt.

Cara Penjagaan :

Direndamkan Ke dalam Madu selama 40 hari atau selama lamanya, ambil bila perlu sahaja.


MAHAR ASAL : RM 506

POTONGAN 1 : RM 456

POTONGAN 2 : RM 356

POTONGAN 2 : RM 308



Kod Produk : GMADU 18718
Bentuk : Geliga Madu
MAHAR HARI INI : RM 150





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







23 ulasan:

  1. Salam tok. Maaf nak tanya ambil jika perlu tu, macam mana cara pakai dia. Buat cincin atau letak dalam sekadar dalam kocek je.

    BalasPadam
  2. Assalam tok.pesan kat bonda atau admin tgk wasap tok.nk tahu brg sy smlm dah pos blm?tracking no dpt dah dlm jam 3pm lbh kurang smlm.tp pg ni cek online still pending dr smlm.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya tuan. Skrg pos laju bermasalah.. ramai cust complain. Tau tau brg sampai

      Padam
    2. Ok tok.terima kasih.mr captain dah pos pg td.

      Padam
  3. Ingatkan geliga untuk bermadu...hehe

    BalasPadam
  4. Slm Ayah...3a dh PD ke??kalu blm sya nk grab ayah..tma ksh

    BalasPadam
  5. As slm ayah..PD utk 3a...detail dh wsap pd Bunda...tma ksh ayah...

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Nama saya irmaramiza ,minta maaf tok sbb saya org baru..boleh saya buat bayaran?

      Padam
    4. silakan Irma.

      MAybank 551016691626 My Gemstone

      0127845231

      Padam
    5. Salam tok,saya dah buat bayaran utk 2A ,detail saya dah wssap kepada bonda JJ..terima kasih tok.

      Padam
    6. tok sya dah buat payment 20hb july untuk gmadu 3a dh wa bonda dan tok cuba uji semula.. terima kasih

      Padam
  9. maksud sya tok sya dah buat payment lebih awal tetapi ada yg dah grab walaupun sya dah bayar untuk gmadu 3a portgua mohd.. tolong uji semula.. kalau dah ditebus,sya cancel mungkin bukan rezeki sya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami