Rabu, 11 Julai 2018

4 BIJI MERAH DELIMA KERAJAAN JERAI








YANG ATAS SEBELAH KIRI : 1A

YANG ATAS SEBELAH KANAN : 2A

YANG BAWAH SEBELAH KIRI : 3A

YANG BAWAH SEBELAH KANAN : 4A


Assalamualaikum wbt semua... Minta maaf bagi yang tak sempat di pasar mistik pagi tadi dan ia berakhir pada jam 12pm. esok ada lagi sampai lusa, kalau anda sempat esok , mana tahu kan.. in sha Allah. 

Di atas ialah Merah delima Kerajaan Jerai yang di perolehi bersama cincin Yang di terbitkan awal pagi tadi. Iaitu cincin kekayaan. Dan bersamaannya juga ada cincin Warna perak sebentar lagi tok masukkan. 

Merah delima ini ingin di maharkan keempat sekali... maaf tok kalau dah travel, memang x sempat dah nak kod kan satu satu semua. atas kereta pun sempat lagi Update item dalam blog. Nanti Bonda akan semak semula dan akan letakkan kodnya di plastik pack. 

Delima di atas ini Bukan Panchar delima ya tuan tuan. Ini ialah Merah delima yang mempunyai kelebihan :

Kekebalan darurat

Pengasehan Umum

Kekuatan Badan dan Pukulan 


Kod Produk : 4D5JERAI
Bentuk :4 Biji Delima Super Asli
MAHAR : RM 450


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540










41 ulasan:

  1. Balasan
    1. Bleh gak nk tong..sy nk delima yg kiri bawah..ada lagi yg tong kaa

      Padam
    2. Good idea tuan.klu tok izinkan kita tong2.alhamdulillah.cukup 4 org,ngamlah.
      Sy nk gambar ke 3.

      Padam
    3. 1A-
      2A-
      3A-Tuan Sharom
      4A-Jebat
      Apa2 kita tgu izin tok.klu ada rezeki adalah.

      Padam
    4. 1A- azrul mazlan
      2A-
      3A-Tuan Sharom
      4A-Jebat
      Apa2 kita tgu izin tok.klu ada rezeki adalah.

      Padam
    5. Tinggal 1 slot lg.siapa lg nk join

      Padam
    6. 1A- azrul mazlan
      2A-Jebat
      3A-Tuan Sharom
      4A-Jebat
      Apa2 kita tgu izin tok.klu ada rezeki adalah.
      Assalam tok.kejap lg sy PD terus wasap details kat bonda ye.

      Padam
    7. Assalam tok.payment done utk item 2A dan 4A tok.Maybank jam 5.02pm.total RM 225.details sy wasap bonda tok terima kasih.

      Padam
    8. PD utk bahagian sy tok..sy tf lebih,moga mendapat keberkatan..in shaa allah

      Padam
    9. Payment done rm150 utk 1a tok. Tima kasih atas pandangan tuan sharom td. Maaf lambat tok tp dah pm bonda lepas pd td. Smoga mendapat keberkatan in shaa Allah.

      Padam
  2. pasar tu kat mana tok??,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rahsia. Kalau tok habaq. Nanti org marah. Depa x cuit.maka tok x cuit LA depa

      Padam
  3. Assalam tok.nk tanya ni ada kelebihan jadi merah air x tok?teringin sekali nk ada delima yg boleh merah air sendiri dpn mata tok.yg sy mahar delima merah air 15%-20% mgu lps xsampai lg.pos laju problem.satu lg tok.apa kelebihan dan keistimewaan delima yg boleh merah air ni tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gambar ke 3 dan 5 in sha Allah boleh.

      Kelebihannya adalah boleh memancarkan membiaskan warna merah.. org kata buat perubatan

      Padam
  4. Kali pertama tgk delima ni pun mmg dah terpikat gambar no 3 tu tok.maaf tok.klu sy nk mahar yg gambar no 3 tu tok.maharnya blh ke pada harga rm112.50 setelah dibahagi 4?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak kira macam tu tuan.. sekarang kalau kita nak jual satu satu, harganya ialah RM 150 sebiji siap pos tuan.

      di atas tu jual borong, mana boleh bahagi macam tu..huhuhu...

      Padam
    2. Alah tuan borong jer 4 biji tu tk
      rugi.. 2 biji tu dh boleh jadi merah air kan.. Lagi 2 biji tu anggaplah sebagai tanda terima kasih kita kepada tok..sebenarnya tak rugi pun.. 2 biji yg merah air tu tuan dh boleh dapat untung berkali ganda bila ia dh cukup matang.. Tapi bukan senang nk senang tuan nk didik merah air ni.. Saya punya pun makan tahun juga nk matang delimanya.

      Padam
    3. Hehe.sy newbie yg modalnya sgt biasa tuan.insyallah suatu hari nt jika di izin Allah.tu la tuan.nk rs gak mcm nk didik jd merah air.klu tuan ada tekniknya.sharelah pd sy cara tuan didik delima merah air.

      Padam
  5. Haha..ok lah tok.klu sy tong2 dgn kawan2 blh ke?mcm idea tuan azrul?

    BalasPadam
  6. Maaflah tok,terlebih main kalkulator sementara tgu bola.haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dok sah berkira tuan...nti delima tu berkira nak matang lak

      Padam
    2. Bkn berkira tuan.sy ambil apa yg sy perlu.

      Padam
  7. Grab saja tuan tuan .jangan biar tok sampai Perlis.

    Nanti tok sampai sana. Tok Akan edit page ni dan Kodiang satu satu.

    Tok akan sampai sana dalam masa 5 jam jam saja lagi

    BalasPadam
  8. Asslmmualaikum tok barang dh smpi tp sy rasa pelik sikit. Sy mmg disiplin dan dengar je tok ckp dkt video pasal panchar delima kt you tube dan dengar dgn teliti. Sy rasa dh dpt key dia. Jd MD yg sy dpt ni alhamdulilah dgn izin allah menjadi mmg membias.cara penjagaan sy tgk ttg cara penjagaan buntat lipan betul kn tok. πŸ˜‚πŸ˜‚rasa happy dan puas hati

    BalasPadam
  9. Mula2 tu sy pelik apahal membias warna merah ni. Gmbr dan video sy dh send kat tok utk kepastian

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya alhamdulillah tuan, syukur kepada Allah.. org cari panchar delima alert time nak raya

      Padam
  10. Assalam tok.brg terima dah tghari td.alhamdulillah.salah satunya ada 6 star bila disuluh.esok nk tgk efek 6 star bawah sinar matahari lak.

    BalasPadam
  11. Assalam tok..delima ni sy x dpt lagi..tadi item dh smpi..cuma ada serai bunian dan cincin perintah jin shj..sy dh ws bonda

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , nampaknya mereka terlupa la nak masukkan tu, takpa, esok bonda akan suruh drg pos lagi sekali ya

      Padam
    2. Ok bereh tok..small matter 😎😘

      Padam
    3. Assalamualaikum tok. Saya pun sama. G.puteri munirah saya dah dpt tp yg ni blum sampai lg

      Padam
    4. w.salam wbt tuan. diuruskan hari ini tu tuan. whatsapp 0178259540 mereka di pejabat, tok dan bonda dalam perantauan ya

      Padam
    5. Oh. Baik tok. Maaf ganggu. Moga2 tok ayah n bonda selamat perjalanan pergi n balik. Aminn

      Padam
  12. Assalam tok.sy mohon izin mahar semula ye tok jika ada yang berkenan.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami