Sabtu, 7 Julai 2018

TERAS NIBONG TUNGGAL






Teras nibong tunggal... ni asli nibong tunggal... apa dia?? ..susah nak cari / dapat nibong tunggal?... sapa kata?.. susah ka  atau malas?

Nibong tunggal mudah nak cari, drive kete dan bawak chainsaw serta tali... drive kenderaan lalu kawasan ada nibong dan cari nibong yang tumbuh 1 batang sahaja, dalam 50km, sebatang WAJIB ada. tunggu nak maghrib dan bawak chainsaw dan potong.. nak potong tu mestilah ada cara, kalau tak kang balik umah, tak kita , bini kita, tak bini kita anak kita yang TERBELIAK. 

Nibong tunggal ni ada penjaganya , jin setan cukup takut duduk di pokok ni... jadi boleh pikir lah apa benda yang menjaganya..

Digunakan sebagai medium BISA yang boleh tahan bisanya. 

Kalau orang main santau angin dan pernah kena santau angin atau makan.. x boleh pegang benda ni , tak boleh memilikinya , nanti gatal 1 badan... kalau kita pakai dan bersalaman dengan orang pernah kena santau atau ada amalkan santau.. mereka akan gatal2 1 badan.. tak lah macam kera ada kutu tu haha.. tapi kita nampak dia garu sana sini ... 

Penghadang gangguan jin..insyallah.. kayu ni memang Allah dah bagi khasiat lagu tu


Kod Produk : T.NIBONG 191217
Bentuk : Teras Nibong 
MAHAR : RM 70

PROMO HABIS STOK
RM 40

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami