Khamis, 12 Julai 2018

GELIGA INDERA BUANA



















Sang Indera buana adalah seorang Panglima Dari Kawasan Jerung dan itu ialah nama sebenarnya.. bila seseorang memberi nama sebenar maksudnya dia mencabar untuk di seru.. ada la benda dia nak buat.. so bagi yang pandai seru tu.. orang dah bagi peluang, seru le tengok apa nak jadi hahaha.. Garang orang ni. 

Item ini ialah perolehan Jerung , Dekat aje jerung ni ngan rumah tok, tapi kena naik kenderaan jugaklah, kalau jalan kaki rasanya sempat la mengah tengah jalan dulu.. 

Kelebihannya amat jelas sekiranya ada dalam situasi bergaduh.. dok saja saja tak jalan la boh.. p la test, carik gaduh ke atau sengaja carik pasal ke... tok dulu belajar apa apa terus p test, tak tunggu dah... test terus.. kalau guru kata untuk bergaduh, memang p bergaduh... jangan sampai patah riuk dah la... dok kat warung tu tengok mat mat bangla lalu lalang, tengok hak kuang ajaq dengan anak dara kita, p taboh p sekali tengok kot nak terkencing dalam seluaq.. tak kencing dalam seluaq mai hantaq balik batu ni, kita bagi balik duit siap duit tambang sekali. Ha sampai lagu tu bagi jamin, ada sapa berani bagi jamin tera tu?...


Insya Allah Kelebihan sebagai:

 Penunduk musuh

Wibawa

Disukai dan dihormati

Pembungkam manusia dan haiwan

Kekuatan perlindungan dari sihir dengan izin Allah SWT


Kod Produk : GIB 5718
Bentuk : Indra Buana
MAHAR : RM 200.25

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


34 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ni tuan sharom kena try sekali ni.nt bg testimoni tuan.tgk mcm mn pergi dia.

      Padam
    2. Hahaha msti test punya tuan..jgn risau..kebanyakan item tok sy dah test..cuma satu je blom..geliga gadjah mada je

      Smpi sy sudikan diri sorang2 pegi mkn kt kedai niaga musuh..sorang pun x mai nk mkn..x dpt merasai keindahan g.gadjah mada

      Padam
    3. Lps tu bru2 ni sy pki loket gigi gajah asli dan bangle kekuatan rimau..sy beli kt blog tok siam..itu pun lain mcm..semangat yg dtg dan keberanian yg lain mcm

      Padam
    4. Sama2 tok..alhamdulillah..dpt juga merasai benda ciptaan dari Allah swt

      Tok..nk tnya..pembungkam tu mcm mana..puas sy duk pkir dari item g.melor dulu 😂

      Padam
    5. Pengbungkam tu ada byk maksud contoh mendiam, membisu,tidak berbunyi atau bersuara.contohnya ketika guru masuk semua murid membungkam-menutup mulut supaya diam-membuat tidak berbunyi atau tidak bersuara.. Jadi pengbungkam ni bermaksud mendiamkan manusia atau mendiamkan binatang..

      Padam
    6. Ya..Terima kasih tuan tentera atas penjelasn yg diberikan.

      Padam
  2. Brg power tuan mahar kat tok ni.tq testimoni tuan.

    BalasPadam
  3. Sy pula adalah satu g.ular tedung senduk king.tp blm try lg.dah blm ada yg cr pasal.hehe.sy mahar item defend je.batu kursani dgn besi kuningan.bab item lain sy mahar dgn tok.bab wibawa dgn penunduk mahkluk dan jin tu, alhamdulillah dgn izin Allah.berani tu susah nk ckp.la ni duk gak tgu klu ada makhluk halus nk tunjuk muka.blm ada jodoh lg.
    Xminta.tp teringin nk test feelingnya mcm mn tuan.haha.POWER brg tok maharkan kat kita.tq tok mat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama sama tuan, biar kita hanya takut kepada Allah sahaja, itulah yang tok ajarkan kepada murid2 tok selama ini

      Padam
    2. Betul tu tok.takut manusia ni hanya layak kpd Allah satu satunya.

      Padam
    3. Sblom ni sy ada juga rse takut dgn makhluk halus ni..bukan takut apa..sbb muka hodoh..ingat mcm muvie tu..hahaha

      Tapi lps sy ada baca dari petikan tok rsenya..ayatnya lebih kurang mcm ni: sesungguhnya tiada makhluk yg dpt memudaratkan kita selain Allah swt..smpi ari ni sy pegang prinsip ni

      Lps sy cuba cara bukak kasyaf guna g.mata kucing puteri purnama..ada lah nampak samar2..alhamdulillah

      Padam
    4. Tok pernah menulis tentang takut hanya pada allah dan tidak pada hantu

      Seorang ustaz menyatakan lumrah manusia takut dengan hantu

      Tok jawab. Apa dia yg lumrahnya. Sedangkan hantu tu jin yang Allah juga cipta. Sedangkan Allah dah kata hanya...ingat..HANYA... Takut kepada DIA dan Allah sudah menyatakan bahawa jin itu ialah ciptaanNya juga.

      Jika kita sedar akan hal ini. Mana lumrahnya? Jika kita sedar siapa diri kita di sisi allah.mana lumrahnya?.

      Senyap sepi terus dia

      Padam
  4. Item ni teringin juga nk mahar.xde rezeki npknya.insyaallah lain hari,lain item.

    BalasPadam
  5. tok, nak tanya sikit. Boleh ke pakai geliga indera buana ni bersama wafaq penggerun manusia dan jin, cincin zamrud zambia, cincin penunduk khatim sulaiman ditambah lagi pulak dengan ilmu sergah harimau baginda Ali...mau terberak tu tok, bukan terkencing lagi...mohon penjelasan tok. terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setahu tok.setiap benda ada limitnya dan jika capai limit. Maka salah satu akan binasa

      Padam
  6. jadi seeloknya geliga indera buana ni dipakai solo lah ye tok? sebab saya risau merosakkan item-item yang lain tu seperti yang tok katakan tu..Tq tok

    BalasPadam
  7. geliga ni kena buat cincin ye tok? kena kulit atau tak? boleh bawak masuk tandas? tq tok

    BalasPadam
  8. maaf tok, banyak tanya. saya baru dalam hal-hal ni

    BalasPadam
  9. semenjak pakai geliga indera buana ni, setakat ni belum ada orang cari pasal lagi dengan saya, saja nak test..nak pi taboh tengok terkencing ke tak...hehe

    BalasPadam
  10. saya pi test kat anjing rumah cina. saya lalu dia dok menyalak kung kang kung kang...GIB saya letak dlm poket je masa tu...tak jalan. Kemudian saya ambik dan genggam kat tangan, baru anjing tu nampak cuak dan senyap...kena pegang baru jalan ke tok?

    BalasPadam
  11. tok, maaf tanya. cincin zamrud zambia dan cincin geliga indera buana boleh digabung pakai tak? satu di tangan kiri dan satu di tangan kanan. Dua ni je...lain tak pakai

    BalasPadam
  12. ok tok terima kasih. esok malam nak gi perang dengan puak-puak dajjal

    BalasPadam
  13. Mohon izin guna Geliga Indera Buana ni nak pi taboh orang cari pasal ye tok...

    BalasPadam
  14. tok GIB ni kalau kita dalam keadaan marah, orang nampak kita macamana ye? macam harimau ke apa...hehehe

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami