Ahad, 8 Julai 2018

D5 MERAH AIR 15-20%





















Ini ialah Merah delima , batu asli dan kadar sinarnya sudah 15-20%



Mempunyai sedikit cahaya sekitar 15-20% ( Grade low sikit dari halaman lepas sebab tok tau ramai yang berbajet )  dan perlulah di jaga dan didik untuk mendapatkan kelebihan merah air bergelas gelas, wallahualam.. kalau rezeki luas dapatlah sampai 40 gelas, tapi kalau 1 gelas pun yang tok dapat tahu.. buyer sanggup beli RM 3juta... 1 gelas tuan tuan, kalau 40 gelas...?..ah tak usah tamak.

Kelebihan lain sebagai delima lainnya.

Dengar baik baik pantun 2 kerat tok ini ya:


" Nak kaya..
Tapi x nak Usaha "

Terima kasih

GELAS KHUSUS UJI NYA
RM 100 / Biji


Kod Produk : D5MD 5718
Bentuk : Merah delima
MAHAR : RM 100


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







71 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    4. SALAM, SILA KOMEN SEMULA. BONDA JJ SALAH TEKAN BUTANG . MAAF ATAS KECUAIAN

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    3. SALAM, SILA KOMEN SEMULA. BONDA JJ SALAH TEKAN BUTANG . MAAF ATAS KECUAIAN

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Payment done
      Azhari

      Padam
    3. SALAM, SILA KOMEN SEMULA. BONDA JJ SALAH TEKAN BUTANG . MAAF ATAS KECUAIAN



      Terima kasih tuan Azhari

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. SALAM, SLA KOMEN SEMULA. BONDA JJ SALAH TEKAN BUTANG . MAAF ATAS KECUAIAN

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. Salam dh yg buat payment done ke

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. sabar tuan, item ada lagi stok dapor... pm bonda

      Padam
  8. Assalam tok.PD selesai utk antara 2 item yg blm org lain PD.Payment Maybank jam 3.01pm.

    BalasPadam
  9. Sy PD dah tok.klu salah cara, minta maaf.dah wasap detail kat bonda

    BalasPadam
  10. Grab 1A
    Payment done
    Azhari

    BalasPadam
  11. Sy PD dah tok.jam 3.01pm.dah wasap bonda detail.

    BalasPadam
  12. Payment done tok.. Saya update resit lewat cikit.. Ada masalah request taq

    BalasPadam
  13. Apakah keputusan terkini tok?siapakah tuan kepada delima ni?ngidam dr smlm mcm orang mengandung ni tok.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar tuan, kita di GB sedang mengalami masalah admin terpadam semua komen. tok sudah mengerahkan mereka menyemak semua komen di HP dan semakan akan di lakukan serta update terus ke hp siapa dah PD ya

      Padam
  14. Bismillah..tahniah saudara Azhari..ambe trlewat smlm..saudara dh PD utk 1A

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpa dik mat, insha Allah tok akan cuba dapatkan lagi

      Padam
    2. Alhamdulillah rezeki di pg hari saudara adik mat

      Padam
  15. Allahu..baik Tok Mat,insya Allah

    BalasPadam
  16. Asslmmualaikum ada lg ke stok delima merah air jenis ini

    BalasPadam
  17. Salam tok pd done resit dh wasap pd bonda jj.tkde mslh sy boleh tunggu

    BalasPadam
  18. Belum lagi tok. Takpe nnti bonda jj balas. Ni tok nk tanya macam mana nk cari gelas yg bukan sintetik dkt mana ada jual

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gelas tuan beli Kat tok jer rm100.. Saya pakai cawan lama pun boleh tapi kalau LA ni rasanya cawan tu tak nampak orang jual dah..alhamdulillah delima merah air saya tok dh lihat dalam video yang saya hantar semalam tok Kata rm 3J dalam tangan..

      Padam
    2. itulah pasal, kalau pelanggan beli silap, dah habis berapa RM dah, pastu beli lagi, asyik error, dah habis rm 100

      Padam
    3. Alhamdulillah tuan tentera.semoga sy juga merasai nikmat yg sama.melangsaikan hutang dunia sblm maut menjelma.

      Padam
  19. Assalam.maaf tok.sy dpt 2A ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpa tuan, stok dapor ada lagi, mana tau tuan dapat yang 80% punya, sebab kami di sini stail kalau org lain dah grab , kami akan gantikan dengan yang lebih baik

      Padam
    2. Alhamdulillah tok.tiada masalah.terima kasih banyak tok.

      Padam
    3. Assalam tok.dugaan btl tok.sehingga kini masih xterima lg delima ni.dah buat aduan kat pos.hari2 pergi pejabat pos tanya.blm ada jawapan lg.ntah mnlah delima ni nyorok tok.agaknya btllah kata.mayne ia adalah delima merah 80% pancarannya.tu yg lama tgu.nk bg kejutan kot.sabar menunggu.

      Padam
    4. w.salam wbt tuan. dugaannnnnnn... tracking code dah masuk sistem pos laju kan tuan... sekarang pos laju memang ada masalah dalam penyemakan kurier sebab terlalu banyak bisnes online muncul. apatah selepas GST di mansuhkan. gila gila dia punya barang dia pejabat pos. Kalau tracking sistem tu belum ada semakan , sila hubungi kami segera tuan, nanti boleh kami p saman pos laju , saman kesusahan haha

      Padam
  20. PD dh ayah utk 2biji..dh send kt bonda.. Komen smua dh hilang.. Adoi..

    BalasPadam
  21. Baiklah tuan2.. Keputusan sudah ada. 1A milik Tuan Azhari. 2A milik tuan Tentera fisabilillah. Tahniah. Kpd tuan Jebat, tuan boleh ambil yg stok dapor ya. Sila berurusan dgn bonda.

    BalasPadam
  22. T. Kasih tok.. Bonda dh update kepada saya.. Stock dapur ada lagi tak tok

    BalasPadam
  23. Stok dapor msh available ke tok? Nak sebiji kalau msh ada.

    BalasPadam
  24. Payment done stok dapor satu tok. Dh pm bonda. Tq tok. Saya beli.

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum tok..stok dapur masih ade lgi tk

    BalasPadam
  26. Salam tok..stok dapur masih ada x?? Saya berkenan sngat dgn D5M ni..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami