Khamis, 19 Julai 2018

PANCHAR DELIMA 10-15%

































Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera

Alhamdulillah masuk juga Panchar delima yang kita sebutkan semalam, Maaf lambat Update.. Allah punya lah penat tapi menyeronokkan berjalan jalan bersama sahabat dari KL suami isteri , Sementelah tu juga tok sempat mengambil beberapa pesanan Petir Kayangan yang sudah siap di proses bagi di jadikan kalung. Nanti lah ia akan naik ya.


Dan 20 di atas adalah yang terakhir kami ada di sini. Di masukkan ke dalam gelas benar2 glass , ia akan membiaskan cahaya sebagai Panchar Delima. Alhamdulillah

Barang ini di cari org org mistik dan para guru senusantara bagi di jadikan penarikan wang , tapi tok nak pesan, carilah guru yang benar mahir, bukan pandai cakap sahaja.. yang mahir ada, tapi bukan ramai. yang banyak cakap ada, ramai pula adanya. 

Mahar yang kita berikan sudah di kira tak sesuai dah dengan harga, terlalu murah sangat bagi keindahannya, tapi tak apa lah. Allah itu ada dan tok akan di berikan dengan rezeki lainnya pula. Aaaaminn...



Kod Produk : D5M10-15% 18718
BEntuk : Panchar delima
MAHAR : RM 120



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






47 ulasan:

  1. Tok, mohon dapatkan cepat wafaq kulit kijang buat memancing. Dah lama tunggu tok...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. in sha Allah tok cuba, bukan senang la ni nak dapatkannya

      Padam
    2. Xsilap saya tok pernah ckp penulis wafaq ni perlu berpuasa ikut ketetapan n nak menulis perlukan kawalan pernafasan yg baik. Tambah yg wafaq sedia ada ni bnyak dicetak. Wallahualam

      Padam
    3. ya betul.. wafaq kulit kijang yang di maksudkan itu yang di cetak

      Padam
  2. Detail send to mr captain tok.minta pesan mr captain pos semua sekali tok hari ni.

    BalasPadam
  3. 11A-
    12A-
    13A-
    14A-Diver87
    15A-Titisan
    16A-
    17A-Jebat ( PD )
    18A-Skyline Turbo
    19A-
    20A-



    SILA SAMBUNG, mudah org lain GRAB, kalau tak nanti jadi keliru.. gaduh, haaa susah hahaha

    BalasPadam
  4. 11A-Amir Redzuan
    12A-
    13A-
    14A-Diver87
    15A-Titisan
    16A-
    16A-
    17A-Jebat ( PD )
    18A-Skyline turbo
    19A-
    20A-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Grab 19A 20A & 12A Tok.
      Yang 75% Panchar Delima masih ada ka Tok?

      Padam
  5. 11A-Amir Redzuan
    12A- shamsul
    13A-
    14A-Diver87
    15A-Titisan
    16A-
    16A-
    17A-Jebat ( PD )
    18A-Skyline turbo
    19A- shamsul
    20A- shamsul

    BalasPadam
  6. 1A-Amir Redzuan
    12A- shamsul
    13A- Amir Redzuan
    14A-Diver87
    15A-Titisan
    16A-
    16A-
    17A-Jebat ( PD )
    18A-Skyline turbo
    19A- shamsul
    20A- shamsu

    BalasPadam
  7. AMARAN

    Yang masih ada di atas ialah yang belum di GRAB atau di bayar.

    Mana mana pelanggan boleh grab jika berkehendak

    BalasPadam
  8. Assalam tok.den tolong update yo.bkn apo tok.den klu ado duit lobih.den borong sumo ni ha.xpola.mano rojoki yg ado jo la.

    11A- Amir Redzuan (PD)
    12A- shamsul
    13A- Amir Redzuan (PD)
    14A- Diver87 (PD)
    15A- Titisan (PD)
    16A-
    17A- Jebat ( PD )
    18A- Skyline turbo (PD)
    19A- shamsul
    20A- shamsul

    Klu ado salah update,den mintak maap yo.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih atas updatenya, tuan Shamsul belum PD lagi. kalu ikut pada sistem grab, dah batal dah tu, takpa , tgu beliau Pd dululah

      Padam
    2. Payment done. Detail hantar kat Bnda JJ

      Padam
  9. 11A- Amir Redzuan (PD)
    12A- shamsul
    13A- Amir Redzuan (PD)
    14A- Diver87 (PD)
    15A- Titisan (PD)
    16A- Muhammad Syazwannaim (PD)
    17A- Jebat ( PD )
    18A- Skyline turbo (PD)
    19A- shamsul
    20A- shamsul

    Maafkan sy tuan Muhammad.

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpa, 10-15% yang dapat semalam di Chakoh ada, gambarnya sedang di muat naik, ia sudah di uji baru tadi

      Padam
    2. 11A- Amir Redzuan (PD)
      12A- shamsul (pd)
      13A- Amir Redzuan (PD)
      14A- Diver87 (PD)
      15A- Titisan (PD)
      16A- Muhammad Syazwannaim (PD)
      17A- Jebat ( PD )
      18A- Skyline turbo (PD)
      19A- shamsul (Pd)
      20A- shamsul ( pd)

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami