Sabtu, 21 Julai 2018

PANCHAR DELIMA 10-15%



Sold offline









































Sold offline





























































































Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera

Alhamdulillah masuk juga Panchar delima yang kita sebutkan semalam, Maaf lambat Update.. Allah punya lah penat tapi menyeronokkan berjalan jalan bersama sahabat dari KL suami isteri , Sementelah tu juga tok sempat mengambil beberapa pesanan Petir Kayangan yang sudah siap di proses bagi di jadikan kalung. Nanti lah ia akan naik ya.


Dan 20 di atas adalah yang terakhir kami ada di sini. Di masukkan ke dalam gelas benar2 glass , ia akan membiaskan cahaya sebagai Panchar Delima. Alhamdulillah

Barang ini di cari org org mistik dan para guru senusantara bagi di jadikan penarikan wang , tapi tok nak pesan, carilah guru yang benar mahir, bukan pandai cakap sahaja.. yang mahir ada, tapi bukan ramai. yang banyak cakap ada, ramai pula adanya. 

Mahar yang kita berikan sudah di kira tak sesuai dah dengan harga, terlalu murah sangat bagi keindahannya, tapi tak apa lah. Allah itu ada dan tok akan di berikan dengan rezeki lainnya pula. Aaaaminn...



Kod Produk : D5M10-15% 18718
BEntuk : Panchar delima
MAHAR : RM 120



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540










34 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok. Apa kabar? Tok yang ni boleh di izinkan ke untuk mahar semula ataupon untuk 'proses'.

    BalasPadam
  2. Salam tok saya dah bank in delima merah 6a

    BalasPadam
  3. Assalam tok. 5a dgn 10a ada lg ka?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sya grab dua² ya tok. Sya nk mintak izin tok untuk sya maharkan semula bila waktunya tiba.

      Padam
    2. Sya grab dua² ya tok. Sya nk mintak izin tok untuk sya maharkan semula bila waktunya tiba.

      Padam
  4. Payments done tok. Details wassap dkt mr.captain.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik.terma kasih. Bonda dah htr ke Perlis dan mr kapten d sana akan hantar pada tuan

      Padam
  5. Grab 3, 7, 9 klu msih ada lg Tok...
    Nnt sy wacap detail byrn kat Bonda JJ

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Wslm wbt. Maaf tuan, sudah tiada.. tapi stok dapor yang 10-15% ni msih ada tuan. Whatapp bonda jj 0127845231 utk stok nya ya. silakan

      Padam
  7. Mcm mana kita nk bg lg merah D5M ni tok??

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau dari batu kami , cukup guna madu sahaja, rendam teruih dalam sebotol madu tulin, sambil tu minum madunya sikit sikit, proses ini sebenarnya nak memerahkan lagi.. ada cara lebih mudah sebenarnya namun tak berapa di galakkan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami