Selasa, 31 Julai 2018

CINCIN MANI GAJAH TAPAK JALAK







Sampai hari ni tok bingung, apa yang bestnya tapak jalak?...sampaikan ada tapak jalak tak ori beb... penin aku mikiokan. hahaha. Tapak jalak ni selalunya bentuk cross.. bentuk salib la. tu takap jalak, kalau tak jadi bentuk salib, dia takkan jadi tapak jalak. 

Namun ada yang berkata cross tu pun milik Allah, betui dak?.. ha betui la, milik siapa lagi kot?...

Dan permata yang ada tapak jalak ni kelebihannya lebih lagi dan mempunyai kehebatan berganda dari jenis yang sama dengannya. Wallahualam


Namun tok sudah isikan dengan kelebihan asma Ul Husna agar kelebihannya lebih unggul lagi di tangan pemiliknya. 


Mani gajah apa guna?

Pengaseh la bro



Kod produk : CGB16 25718
Bentuk : Cincin Mani Gajah Tapak Jalak
MAHAR : RM 120



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






5 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami