Selasa, 17 Julai 2018

GMSARI 5718







Batu Ni very keras dan lagenda di dalam blog kita, hampir nak di lupakan kerana dah lama tak di perolehi geliga jenis ini. 

Ada pelanggan kita di Kuantan sampai nampak Puteri Mayang Sari ini.............Bukan Bas Mayang Sari tau bhahahhaa, alhamdulillah... tapi kena beringat.. akidah tu , jaga. Tak jaga, aku puuk juga kepala kang.. haha... bukan apa, salah guna, tok pun kena tanya kat masyar kelak.

Ia berguna sebagai medium perisai diri dan mesti di pakai, jenis ini hanya cover diri sendiri atau siapa sahaja yang memakainya. Bukan macam perisai kayangan yang mampu cover 1 sesi rumah insyallah. 

Namun kesannya agak " Keras" tidak seperti perisai kayangan yang sikit melantun lantun, ya lah banyak nak kena cover, kalau jenis ni 1 orang sahaja dia cover, setiap batu permata ada kelebihan masing masing, tiada yang sempurna,. sementelah kita sendiri manusia pun tidak sempurna apatah sebutir permata?. benar?

Selain dari itu ia juga di gunakan di dalam 

=====================

Tajuk di atas tu direct kepada penggunaannya, Istilah " Seru" Ni bahasa lama... maksud di zaman kini ialah "Panggil"... jangan ingat bila sebut "seru" ja, haa dia mai jembalang la, setan la, Saka la, iblis ka... kena ingat "seru"ni bahasa lama kepada Panggil.

Batu Ini dengan asbabnya insyallah mampu menyeru atau memanggil Puteri Mayang sari Bagi melakukan rawatan., sesuai bagi mereka dalam bidang perubatan menggunakan kaedah menurun bagai.,. hah bab menurun ni tok malas la nak cerita banyak, kang gelak tergolek kang hahha,.... so kalau nak tau ramai perawat menggunakan teknik menurun, tok pun tatau la depa sedaq ka tak, tapi rasanya tok tau... so sapa sapa boleh menurun jangan dok buat depan Tok.. tau tau ja sat g bara api mai temu ke pipi..kita tengok dia mengaduh ke dok hahaha.,..tu la yang lawaknya... cucuk jarum sebilah kat betis ka.. sebab kalau menurun betul.. takkan merasa sakit kerana seluruh tubuh sudah kebas... ahh..itu bab kena masuk kem la baru tok kupas satu satu na.... ya la.. kupas ni berbual la.. habis kalau x berbual lagu mana kita nak menerangkan... 

So bagi yang pandai menggunakan maka di alu alukan,. kalau masih 0 dan tak tahu permainan Mistik, jangan beli, sat g dok Wassup tok pulakkk , macam mana nak seru bagai... ni barang bukan boleh ajar dalam wassup. kang salah paham silap buat x jadi, dah x jadi kata kita mohong , payah lagu tu.... ni untuk beginner dan amatur insyallah boleh guna


Kod Produk : GMSARI 5718
Bentuk : Geliga Mayang sari
MAHAR : RM 111.25


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






7 ulasan:

  1. Assalam tok.apa maksud tok.namum kesannya agak 'keras' tidak seperti perisai kayangan.

    BalasPadam
  2. Terima kasih tok atas penjelasan.item ni ada lg ka tok?tgk xde org grab PD lg

    BalasPadam
  3. Dah tanya bonda tok.ada lg.dah separuh jatuh cinta ngan batu ni tok.bg sy fikir dulu tok

    BalasPadam
  4. Assalam tok.payment done tok utk item gmsari 5718 2A.send to mr captain.minta tlg admin klu boleh pos esok tok.klu dah jatuh hati ni lain mcm penangannya tok.huhu.harap ada jodoh melihat puteri mayang sari.nk jatuh hati pun mkn masa.huhu

    BalasPadam
  5. Assalam tok.kok ini pun ado yang bokonan.den mohon izin mahar semulo yo tok.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami