Khamis, 19 Julai 2018

PANCHAR DELIMA 80%





SOLD OUT
















SOLD OUT


















SOLD OUT




Tudiaaaaaaaaa mai dah mai dahhhhhh.,.... 80%..

Hanya 3 biji sahaja dan ia dari Kerajaan NAKAWAN terbaiklah , sama baik putera dan puteri puterinya yang lawa lawa dan handsome handsome .

Alhamdulillah.. tok dapat hak ni ok dah... 

Kalau hangpa nak tau, baru semalam ada org mintak nak bawak p KL untuk jual ke Datuk S**** Lillah hitaala...bukan bohong punya.... kalau aku bohong sat g on daway p baling eksiden takpa beb....ini betui punya, bukan gebang gebang taik kuceng tau haha, tok tengok hujung mata saja beb, haiii, jangan bang..kita nak kawan lama.. barang ni bukan seratus dua tau... dan bukan boleh buat lengah2, kalau x dapat , kena cepat2 pulangkan, kalau lambat kita kat sini jadi gelisah, haaa lepas tu sat g takut dia nak mai naik Syeikh , huiiih jangan...jangan beb... sebab barang ni depa bagi pada tok dan bukan boleh main pas pas utk jual... kalau nak.. land dulu seribu dua, anggap di maharkan, takpa..kalau nak bawak pinjam,... jangan bro, x padan dengan tempoh aku kena dam.. apa pun tak boleh lepas tu. 

Tok test masukkan dalam gelas, melilau member snap gambar sana sini... tok x snap masuk sini takut hati jadi lain beb, yang nak kena parok tu korang, dah la tok tak sanggup nak sembelih orang. Apa yang tok tahu, siapa yang percaya dan tahu tok bukan menipu.. maka mereka akan beli., yang mana dok ngok ngek ngok ngek tu, haaaa. spesis tu nasib hangpa la kan.. aku kat sini bukan juai ikan.. bukan juai benda makan... sedap..mahal, ikan baru....mahal, xde beb... ini bukan jual ikan kat pasor.... dan ini pun MUJUR zaman sekarang ada internet tau, kalau tak, x jumpe la jawab dia, tobat lillah tak jumpa. 

Nak celup berapa lama?. celup la terus sampai kiamat pun takpa aih, takda nya khodam nak lemas ke, khodam nak marah ke , nak makan tuan ke.. tu semua mengarut laaa... barang alami ni, kita celop lah pagi petang siang malam sampai kiamat, sampai air jadi kotor pun.. tetap dia akan memancarkan merah dia.. nak tau benda tok ni mahar ni kuat tak kuat... letak atas tanah, buka seluar dan kencing.. nak berakkan pun boleh.. lepas tu ko basuh kan.. elok elok dengan sabun tak kisah apa pun.. ko celop balik dalam dalam gelas .. tengok.. still merah ada beb... fuhhhyooooo...ko jangan main main barang aku beb... baekkk punya.. xde trik, gimik, main jin ke ape ke.. takde hal.. 

Panchar delima ni apa orang buat?


Ada yang buat perubatan, masa dalam air tu, airnya di minum

Ada yang buat tarik duit

Ada yang buat pertukaran , haa hak ni special sebab HANYA barang GBunian saja boleh di tukarkan balik p alam sana, dia beli balik pada nilai RM 20-50Juta... tok nak cerita pun takut, tapi ini pengalaman otai otai lama yang dah kaya dah, depa pun xdak dah kat blog ni , dah kaya.. nak mai apa lagi kat sini kan ha ha ha. 


Kalau x caya scan dulu la beb barang ni.. hantar p jumpa Raja Bomoh ka, tapi selama nak scan tu kalau habis kena rembat dengan orang, ayah minta ampun bebanyak la, ada 3 ni saja la ni....



Kod Produk : D5M 80% 18718
Bentuk : Panchar Delima
MAHAR : RM 1200 + Gelas Special



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






32 ulasan:

  1. Assalam tok.maaf bertanya.ni boleh di mahar semula x tok?

    BalasPadam
  2. Bkn tamak tok.sy ada sebab sy sendiri.hanya Allah dan sy saja tahu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. org tamak selalu untung di zaman skrg ni tuan, xda apa lah

      Padam
  3. Bismillah.sy grab 1A tok.

    BalasPadam
  4. Ni tok klu dpt.perlu rendam dlm madu lg ke utk naikkan peratus pancarannya?atau disimpan saja dlm kapas seperti yg ada dlm gambar.gelas ori ni tok.klu gelas masa zaman org tua2 dulu tu pun ori kan tok.

    BalasPadam
  5. Di rendam dalam madu lagi tuan..La ni baru 80% persen...Masih ada 20% lagi tuan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah.terima kasih tuan tentera.madu kelulut pun blh kan tuan?

      Padam
    2. Asalkan madu asli tuan. Madu 3 pun boleh tuan hahahaha

      Padam
    3. Haha..kelakar tuan ni.insyaallah,pjg umur.suatu hari kita berjumpa.besar pahala tok.buka blog.rezeki dpt.pahala pun dpt.melebarkan ukhwah.

      Padam
  6. Salam tok..sy grab 2a tok..

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Encik Akmar, sila berjaga jaga, jenis ini akan di masukkan lagi sehari dua in sha Allah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami