Rabu, 18 Julai 2018

YAKUK BIRU NAKAWAN

















































Apa dia yang KBS tatau lah tok, bonda yang coding haha. 


Ini ialah Yakuk Biru Nakawan lagi. Kegunaan ialah wibawa...

Hari ni tok nak ke Satun Thailand bawa sahabat ke sana jumpa tok menakan dan dia nak shopping, kita tukang bawak saja la.,. ada sapa sapa nak kirim tembakau putih?... bagitau bonda nanti ya



Sila lihat item di atas , energynya jelas terpancar di dalam batu ini dan ia tampak jelas di dalam kewibawaan sampaikan batu ni sendiri nampak wibawanya itu, eh dasyat , jangan buat main main akan ciptaan Allah Taala, jangan pandang sebelah mata sekalipun tau... apa special batu?.... org kita kata.. eleh apa sangat batu, takde harga... ilmu takda di dada jadi lah lagu tu.. 

Yang nak ikut nabi naik Israk Mikraj Batu apa ?.....




Dan apakah yang di rebutkan di Kaabah untuk di cium jutaan manusia setahun?



Raja Segala batu , batu apa bang, ehhh jangan buat main main... ko kat Malaysia hanggek ekkk cakap itu ini pasal batu ye, kat sana baru nak ternganga kenapa semuanya berkaitan batu saja bab bab sejarah islam ni?.. huiiih., jangan buat main bro.. xda la lagi bab kayu ni kecuali tongkat Nabi Musa dan Kapal Nabi Noh, tapi belum la ada lagi sampai kena pergi cium kayu tu semua. 


Manusia mudah lupa, di sana berebut rebutan nak mencium makhluk bernama BATU, balik sini, syirik la,khurafat la.. sedangkan yang kita pakai ni apa dia?... alien?... aduhai Saleha... 


Tiap apa pun kejadian Yang Allah cipta itu ada kegunaan, ada fungsi, ada kelebihan, ada SEBAB... cuma kita sahaja tak nak kaji. 

Agen Agen Ilmuniti , freemason cuba nak alihkan perhatian kita kepada BATU, kelebihan  batu... sedangkan mereka ambil iktibar dari 2 kisah ini dan menjadikan ia sebagai petunjuk bahawa batu permata mempunyai kekuatan yang Allah berikan tersendiri, Special beb. Speciallllll..... hanya bagio orang orang yang berfikir. 


Tambah pulak datang dari ritual zikrullah yang Allah izinkan di datangkan batu, mustika, geliga dll.. Belum special lagi ke?... Perghh., kalau belum special lagi , tok tak tau nak kata apa lagi dah... rasanya alien la kot haha. 


Pakai buat cincin, Allah tak pernah la nak menyusahkan para HambaNya , malah dia nak senangkan lagi hidup kita, tapi sebenarnya kita sendiri yang buat hidup kita jadi susah... Ya diri kita sendiri , apabila kita menolak segala ciptaan Allah yang berguna ini dan menganggapnya sia sia... 

Kalau anggap semua batu permata di dunia ini sia sia bro... nanti ke Mekah tak payah la sibuk nak mencium Hajarul Aswad beb.. buat apa. basicly yang ada di negara sendiri pun kita anggap Khurafat, bidaah dll... so.. sebab tu lah dalam Islam ni Nabi suruh kita kaji. Bukan hanya Sekadar pandai Menjatuhkan HUKUM. Kerana islam itu Indah, bukan paksaan, bukan kekejaman... kenapa nak sebut Bab Hukum sampai org takut nak masuk Islam?..... 



Kod Produk : KBS 5718
Bentuk : Yakuk Biru Nakawan
MAHAR : RM 100



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







30 ulasan:

  1. Xkn kementerian belia dan sukan tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha.. dh tanya bonda, sepatutnya BS saja means blue sapphire tapi katanya takut tertukar dgn BS Batu Serai. So diletakkan K di depannya yg bermaksud kecubung coz ia tembus cahaya yg menjadi slh 1 ciri2 kecubung..

      Padam
    2. Haha..ok tok.maaf bonda.gurau je.

      Padam
  2. Baki 5 item.
    1.yakuk biru nakawan 1A
    2.garnet puteri 1A
    3.geliga rimau 1A
    4.petir pasir 1A
    5.petir pasir 3A
    Tok,pesan kat bonda tgk wasap.hari ni pos sekali semua tok.klu xsibuk.terima kasih tok.

    BalasPadam
  3. As salam tok. Bonda JJ dan Mr Chai dah dua hari tak bukak whatsapp. Kenapa ye? Sy message pun tak baca dan tak jawab. Sy ada order barang tapi tak sampai lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt. Semalam PA cuti. Pos tutup, birthday raja perlis. Hari ni beroperasi seperti biasa.

      Padam
  4. Oo ye ker...ok ok. tq tok

    BalasPadam
  5. Grab2A tok kalau masih xde org grab.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum tok mat..nk tyn 3a dh pd ker blm..klo blm sy grab..

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada pun yg rm 300 tuan.yg rm 450 siap sijil ketulenan GIA

      Padam
  10. Sy grab 3a yer tok mat..pd bonda jj..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami