Selasa, 10 Julai 2018

AIR MATA DUYUNG ASLI DI PACK SEKALI LAGI

Alhamdulilah air mata duyung asli sifat angin akan di pak sebentar lagi. In Sha allah esok stok untuknya sebanyak 48 botol akan di edarkan kepada semua pembelinya.

Sudah kian habis stoknya.


Alhamdulillah sambutannya amat memberangsangkan dan stok yang ada di dalam simpanan tok kian berkurangan dan akan habis tidak lama lagi

Petang tadi beli lagi botol kosong dan akan di pack sebentar lagi. 

Sebanyak 45 botol akan di sediakan menjelang esok pagi dan akan di hantarkan kepada seluruh pembeli produk ini, alhamdulillah. Serba sedikit hasil jualannya akan di berikan kepada Keluarga Pak Guru. Semoga beroleh keberkatan darinya. 


Keistimewaan air mata duyung ini baunya asli, bila kena kulit ia tidak melekat dan yang tinggal cumalah baunya sahaja, baik berminyak atau berasa seperti air tidak sama sekali. Untuk mendapatkan yang asli perlu melalui ritual sepenuhnya dan perlu berhati hati agar tidak tumpah ke tanah , sekiranya tumpah ia akan hilang dengan sendirinya dalam masa sekejap.

Air mata duyung kelebihannya ialah pengasehan melalui calitan atau di calit kepada hadiah lalu di berikan kepada pasangan, baik lelaki atau wanita, apabila mereka menghidunya atau terhidunya perasaan mereka akan berbunga dan seluruh perhatian akan hanya tertumpu kepada kita sahaja. 

Selain itu kegunaannya ialah untuk menyedarkan org pengsan

Menyembuhkan mereka yang terkena minyak pengaseh

Jika di campurkan setitik ke dalam minyak pengaseh akan mentawarkan minyak berbisa itu

Jika di sapu pada pakaian akan menggelakkan sihir dengan izin Allah, Berjaya temuduga kerja dan banyak lagi

Menaikkan berahi pasangan baik lelaki atau wanita dengan cara di pakaikan kepada kita

Di buka di dalam rumah sepanjang masa bagi menarik Jin Islam mendiami rumah bersama , kalau tujuannya begini selalunya mereka gunakan untuk berkawan dan menyuruh mereka menjaga rumah semasa ketiadaan mereka di rumah.



Org lama lama mistik mengenali bau air mata duyung ini dan kebanyakan mereka suka menggunakan ia ketika pertapaan di mana Puteri Jin atau Bunian menggemari akan baunya. 

Alhamdulillah selalu org jual setitik sampai RM 450 atau RM 3000 , tok memperolehinya di sini dan ingin memaharkannya pada Nilai RM 210 untuk 4 ml . 

Dan tok berharap pembeli dapat menggunakan ia di jalan kebaikan. 


Kod Produk : A.MATADUKA
Bentuk : 4ml
MAHAR : RM 210


BELI 2 BOTOL
RM 360



Bagi RESELLER


Dengar siniiiiiiiii........Item ini sudah kian habis, tok yakin pelanggan anda akan memintanya lagi , ketika ini mana reseller yang membelinya banyak semestinya akan beroleh keuntungan lumayan sekali.

Bagi Reseller yang return buy dalam masa 1 minggu lagi, jangan menyesal pula jika ketika itu barangnya sudah habis atau sudah naik harganya. 

Tok yakin buyer anda akan return buy dan tok sudah duduk dalam bidang ini selama lebih dari 20 tahun dan tok yakin ia akan menjadi produk Molotop... namun malangnya ia LIMITED.... otai lama juga tahu, sekali datang memang banyak, tapi kalau sudah habis... keluar air mata darah sekalipun ia tidak akan kembali dalam masa terdekat ini. Ambil peluang ini dan tok mengizinkannya. 



==================



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







35 ulasan:

  1. Maaf bertanya tok, mcmmana nak pakai untuk menyedarkan orgyg pengsan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Calit di bulu kening kanan dan kiri.

      Telinga kanan dan kiri

      Dan hidung. In Sha Allah

      Padam
  2. mcm mana cara guna utk pengasih tok? adakah jari manis sapu kening. blh pakai dlm tandas x tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Palit pada pasangan atau boleh juga pakai pada diri sendiri di telapak tangan jika menyentuhnya, jika merenungnya pakai lah di bulu kening kanan dan kiri

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Salam tok nmbor kod barang ada bpe ye wsapp bnda jj xrply lg..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt.. Kod brg ada kt atas tu tuan, A.MATADUKA

      Padam
  6. Balasan
    1. ada tuan , silakan saja... buat masa skrang stoknya kami dah pack semuanya, ada lah dalam 200 botol lagi, silakan sahaja. nanti kalau dah habis memang xda lagi lah jawabnya

      Padam
  7. Salam tok, jika pasangan curang tp dia xnk berjumpa lg, boleh calit pada gmbar tak tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt.jenis calit gambar ni kena pakai jenis lain.whatsapp bonda

      Padam
    2. Baik tok.. dh whatsapp bonda,dia blum reply..

      Padam
    3. Air mata duyung tuan whatsapp mr kapten ya. Brg ada di Perlis dengan dia.

      Padam
  8. Utk air mata duyung dh pyment pkl 3 td tok.. dh whatsapp kapten dgn bonda

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Tok.. btol ke Airmata duyung akan tambah dgn sendirinya bila tiap2 bulan purnama.. Dan cara pakainya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami