Selasa, 17 Julai 2018

GELIGA PUTERI EMAS






































































































Geliga Puteri emas dari Kerajaan Puyu atau nama lain Pulau Puju Thailand ini tidak mahu ketinggalan juga di dalam persiapan asam garam di dalam memilih calon suaminya. 

Permata berpasangan ini di keluarkan bagi di simpan sebagai kenangan dari beliau kepada pemahar yang ingin memilikinya.

Puteri rupawan ini berusia lingkungan 20-an alam kita bermuka bujur sireh dan mempunyai salasilah dengan sejarah Mahsuri di zaman dahulu, tubuhnya tinggi lampai , berselendang keemasan menampakkan rambut bahagian hadapannya yang begitu lebat sekali. Bertahi lalat di atas bibir sebelah kanan. eh cerita ni dah nak macam nak cari calon untuk diri sendiri la pulak , hakdoi la hai..

Owh sebelum terlupa, semalam di 017825 kalau ada yang menghantar pesanan tak di terima bukan pasai apa, internet hp tu buat hal seharian , dan ia sudah di perbetulkan.. maaf ya kalau buat anada tertunggu tunggu. Dah petang baru PA bagi tau pada tok. 

Ok berbalik kepada Puteri emas ini, beliau adalah dari keturunan bangsawan dan amat teruja akan emas keemasan, kediamannya yang di perbuat dan di salut emas, dan apa sahaja di dalam kediamannya semua dari emas, dari sekecil piring cawan sehinggalah ke tiang rumahnya, segalanya warna keemasan.


Baik, tok pendekkan cerita sebab nak kejarkan subuh dah ni. Syarat asam garamnya ialah dia akan memunculkan diri di hadapan mereka yang memiliki walau mereka mempunyai walau sedikit kasyaf in Sha Allah dan syarat perkahwinan akan di lanjutkan terus dari mulut beliau. Apa yang penting ..ini petua dari tok, biar lah diri kita orgnya lurus, hati kita jujur, Maka mudah lah di jadikan pilihan.



Kod Produk : GPT3MAS 5718
]Bentuk : Geliga Puteri emas
MAHAR : RM 122.99


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






37 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done.. detail telah di hantar ke bonda JJ.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum...inshaAllah.grab 1a

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum...inshaAllah.grab 1a

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum.inshaAllah...grab 1a

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Perempuan boleh gran dak? Boleh jadi geng tok :-)

    BalasPadam
  10. 1a : MAZLAN KK
    2a : Zuly Kidal
    3a : Zulhilmi Zulhilmi
    4a : Bentara Setia - pd
    5a : Nizam Amy
    6a : ibrahim MN
    7a : Muhd Sharom - pd

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami