Ahad, 15 Julai 2018

MERAH DELIMA 10-30%




10%
RM 120
















30%
RM 500


Assalamualaikum wbt semua, tengah beristirehat di rumah ke atau sedang dalam perjalanan nak berjalan jalan?

HaaaTok pula masih di rumah sekarang ni, sekejap lagi lah nak ke Banjaran Nakawan pun kalau x hujan lah. 

Di atas ialah Delima merah atau nama lain Panchar Delima..

Ingat tau... kalau p sekolah maka paham apa maksud PANCHAR... memancar...org johor kata Memanchorr... Ia memancarkan sinar di sekeliling gelas , tapi zaman sekarang ni susah nak cari yang betul betul Glass. Tak macam zaman dulu dulu.

La;au mencari yang airnya merah macam kena sirap, rasanya masam.. atau pun ia mengeluarkan cahaya.. maka TERKENA lah dengan muka, sebab yang tu trik belaka bukan alami

Yang air berubah warna tu sebab dalamnya kimia... cuba habaq mai siapa yang pernah berjaya tarik duit pakai jenis ni?... nun..belajarlah dari zaman ayah ayah kita.. yang sekarang ni masih dok bekerja, masih dok jadi gad, masih dok mencangkul di kebun, mengharapkan kain pagi makan pagi, kais malam makan malam... ini lah bahananya sebab kurang ilmu kimia. 

Yang bercahaya dalam air tu pula bukan batu betul, dalamnya ada lampu kecik dan ada bateri , kalau zaman ayah kita dulu yang kurang ilmu dan takut dengan acahan dan ugutan sang peniaga " jangan itu dan ini ". maka rahsia trik itu tidak dapat di huraikan sejak dulu, Zaman la ni org tak takut, tak reti takut, dalam basah basah mereka picit hujung dan hujung dengan ibu jari dan jari telunjuk, aikkkk, menyala juga?.. hahaha, sebab itu ialah penanda air yang di gunakan Navy dan juga Penyelam laut dalam ... ini pun sebab masalah kurang ilmu, maka ramai ler yang terkono... wakenabeb... 

Dah nama pun Panchar delima, maksudnya?... apa dia yang terpanchar tu... haaa.. tak paham juga kena masuk sekolah menengah balik la noh. 


Di atas tu ada 2 pilihan, samada 10% atau 30%, beli ler ikut bajet memasing , jangan sampai berhutang,  in Sha Allah selagi tok hidup, selagi Allah bagi nyawa, maka selagi itulah tok akan berbakti di dalam dunia mistik ini. So tak lah menyusahkan org bayar ribu ribu sekali kena tipu daaa. adoi laaaaa... tak rasa marah ke kalau bayar bayar sampai 12,000 rupanya batu lampu, rupanya batu ada kimia?....

Hak kimia tu macam mana nak test?.. mudah saja, suruh pemilik rendam selama 12 jam, air akan jadi macam kopi bhai... kimia habis keluar.. huhuhu, lepas tu rendam pula esoknya dah tak merah, maka timbul la cerita sang peniaga, khodam mati lemas, khodam marah la sebab rendam terlalu lama... alolololo.... innalillah.. mati ler makhluk tu yek.. siannyerrrr.... Masalahnya ialah... jin ni boleh lemas ke?.... usia demi usia demi usia.. baru sedar , lerrr, aku terkena rupanya... lerrrr... 


Ok, selesai bab menganjing.. kita masuk bab sebenarnya ya. 

Memancar ni maksudnya , ia mencarkan warna dari spektrum delima itu sendiri... bukan sebab mistik ke jin ke, bunian ke.. bull shit la semua ni... kalau korang marah ke tok dan kata tok la bullshit..ok la, fine... aku cabau korang .. acer buat pakai delima kimia dan delima lampu tu sampai jadi.... silap hari bulan duit simpanan melayang layang bagaikan daun kering di terbangi angin...lepas tu nak marah siapa?... marah pada semua ahli mistik, sekali tok terkena... ni semua mengarut la, cerita je lebih laaa dll lah, padahal kita tu sendiri yang sebenarnya tak pakai akal, masa sekarang tok mat dok tegur , oooo , tok mat bukan reti apa, cakap je lebih.. haa tak pa la.. nak melayang pun duit hangpa, bukan duit aku ye dak.. so nak beli jenis palsu tu, silakan je la.. xda sapa larang xda sapa suruh.



Kod Produk : D5NAK 
Bentuk : Panchar delima
MAHAR : IKUT GAMBAR



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540










15 ulasan:

  1. Tumpang tanya tok. Beras hitam tu beras ape tok

    BalasPadam
  2. Assalam tok.PD Merah Delima 10%.detail send to Mr. Captain.

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum, delima 10% tu msih ada tak?

    BalasPadam
  4. Paid done tok untuk delima merah 30% cc bonda tok

    BalasPadam
  5. Assalam tok.cantik delima ni 1A ni tok.lg2 bila panchar warnanya dlm gelas tok.cantik ya amat.omak den nengok bokonan terus.disuruh ea buek ikat cincin kat dio tok.timo kasih tok.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami