Selasa, 31 Julai 2018

CINCIN & GELANG SELISIH PELURU


















































































SETELAH BEBERAPA HARI PAKAI








Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semuanya

Alhamdulillah tok sambungkan dengan Halaman Cincin Selisih..bukan selusuh tau, selusuh tu orang nak beranak hahaha, biasalah pakai hp selalu typo

Cincin dan Gelang ini tok perolehi dari guru tok yang masih hidup namun sudah terlalu tua , dan kesemuanya ini dia siapkan dalam masa bertahun lamanya, actually bukan ada 5 sahaja tau, ada banyak lagi tapi x lebih dari 20 biji , gelang pun tak lebih dari 11 set. Dan tok ambil kesemuanya sekali yang ada dalam simpanannya

Mula mula tu tok nak ambil, dia nak bagi 5 cincin sahaja, macam jumlah atas ni lah, tapi tok cakap tok nak maharkan semula , dia agak keberatan atas alasan:

Khuatir jatuh ke tangan Sang Pengecut Berjuang

Hanya ini sahaja tinggal khuatir jika masih ada saudara , murid atau kenalannya yang berhajat dan masih belum memiliki


Tapi atas 1 dasar sahaja... 1 sahaja yakni tok berkata kepadanya In Sha Allah permaharannya tidak akan di permudahkan dan ia tidak akan boleh di miliki oleh mereka yang sekadar nak mencuba, mereka yang nak buat demo kemudian nak jual bagi keuntungan diri sendiri sahaja, ia akan cuba di usahakan di jalan Fisabilillah Atau pun perjuangan mempertahankan negara dari musuh musuh negara , ugama dan bangsa 

KEGUNAAN


Kegunaannya terdiri dari 2 kelebihan :

Selisih dari peluru musuh, Selisih dari senjata tajam musuh

Melupuskan ilmu kebal musuh


Untuk selisih peluru dan senjata tajam semestinya di dalam keadaan yang benar memerlukan

Untuk Melupuskan Ilmu Kebal atau kekebalan perlu memegang dengan tangan yang di pakai gelang atau cincin ini ketika memerlukan

Pemilik tidak di benarkan memegang barangan kebal umum atau darurat jika tidak ia akan melupuskan kelebihan itu , jadi jika anda ingin memegang barang kebal, sila buka dahulu cincin ini barulah memegangnya, jika pemilik ingin memiliki barangan kebal umum atau darurat, sila pakai dulu barangan kebal ini dalam tempoh 21 hari sebelum boleh memakai cincin selisih ini di jari yang lain atau di jari yang sama, menurut ilmu hikmah ia sudah menjadi serasi dengan pemilik, khodam sudah suai kenal kih kih kih, namun mengikut metafizik barangan kebal ini sudah bersebati dengan aura pemilik dan aura ini sama dengan aura yang ada pada cincin selisih peluru juga, maka ia tidak menjadi masalah. 

PANTANGAN


Tiada pantangan di kenakan, tiada syarat di kenakan... barang Tok Guru ini hangpa nak langkah ka, bawak p kuburan ka, letak tepi mayat ka, tadak masalah, nahu nak lalu bawah penyidai pun tidak menjadi masalah

PEMBUATAN


Pembuatan cincin ini adalah dari 2 jenis metal

Tembaga Merah ( Tidak Berkilat )

Cooper ( Berkilat )


Namun keduanya selepas di pakai seberapa lama ia akan berkilat dengan sendirinya, berbeza dengan jenis metal emas dan perak atau titanium, makin lama di pakai, makin kusam.. tembaga dan cooper tak kusam bro.. in sha Allah. 


Kata Tok Guru, beliau menunggu peluang untuk berjuang sudah terlalu lama semenjak zaman mudanya, dan sehingga kini negara masih aman Alhamdulillah, kini dia sudah uzur dan berusia, dan ini sahaja sumbangan tok guru untuk generasi muda yang cekal dan berani dan tok guru berharap ia dapat membantu di dalam perjuangan

Katanya lagi, usah pakai barang kebal, kerana kebal adalah Hak Allah yang Mutlak, mati itu sudah pasti , semua yang hidup PASTI akan mati, cuma kematian kita itu adakah biasa atau mati di dalam syahid dunia dan akhirat. 

Inilah bantuan terakhir yang mampu beliau sumbangkan kepada kita semua di sini , dan dia berharap ia di miliki oleh orang yang tidak mementingkan diri, penakut, dayus dan lari di medan perang jika di perlukan, tok guru amat berharap ia di miliki mereka yang mempunyai semangat juang yang tinggi

Cincin ini di siapkan lebih dari 3 tahun dan ia sudah di cipta semenjak tahun tahun arwah ayahnya di zaman Jepun dan komunis lagi dan ia hanya di perbuat pada ketika zaman memerlukan, bukan di buat suka suka atau di buat setiap masa



Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : Cincin dan gelang
MAHAR : RM 1500

PROMO NAK P HAJI( PAK GURU )
RM 500 (Boleh 2 kali bayar)

ADA SAIZ KECIL UNTUK DIPAKAI DI JARI KELINGKING

Saiz yang ada (stok dapor):
Saiz 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 dan 19





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






62 ulasan:

  1. Assalam tok..boleh x 2 atau 3 kali bayar..sbb minat lah

    BalasPadam
  2. Ok tok..tok..jika kita bsalam dgn org yg ada ilmu kebal saat pki cincin ni..ilmu kebal dia lupus kaa

    BalasPadam
  3. Salam tokmuda...jika kita Masuk tandas, perlu tanggalkan tak? Tq ya

    BalasPadam
  4. Tok, cincin saiz berapa? Sbb jari sye ni kecik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saiz ada dlm label. S21 means saiz 21. Tuan nak saiz berapa? yg kecik pun ada, jgn risau..

      Padam
  5. Assalamualaikum tok..cincin selisih peluru tu ikut saiz jari kee tok..tgk gmbr ade saiz jari s18,s20 dan s21..2 @3 kali byr bpr tok..nk byr bpr dulu tok..sbb minat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam wbt. Boleh 2kali bayar ya. klau nak mudah, bahagi 2, means sekali bayar RM 250.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Sy grab 2A yer tok..2 kali byr..saiz 18 kn tok..

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Salam Tok saiz 17 ada
    Kalo ada saya grab

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Salam tok
    Sori saiz 16 ada
    Tadi saya taip saiz 17
    Kalo saiz 16 ada saya grab
    Wait 4 your reply tok. Tq.

    BalasPadam
  11. 2a saiz 18 ker tok..klo saiz 18 sy grab 2a..mohon byr 2 kali yer tok..

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Salam tok
    Tanya satu soalan
    Saya ada belajar ilmu bss, sampai tamat
    Ilmu ini di more focus kan kepada menghindari kezaliman makhluk2. Saya baru teringat guru saya ada mengatakan. Jikalau anak murid nya memakai barang2 yang berkhodam. Khodam itu akan lari dari barang kerana sebelum menuntut guru saya sudah isikan badan dan semasa ijazah di isikan badan lagi.Amalan sehari ialah jurus dan isi poko badan. Tok beri saya pencerahan sebelum saya mahar. Terima banyak tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, apa yang di sampaikan ialah Khodam yang Jahat Tuan. BSS adalah berasal dari negeri Perlis Indera Kayangan, Tok mengenali Pengasas asalnya . tidak menjadi masalah di pakai

      Padam
  14. Payment done detail 2a..bonda jj..sy byr rm 250 dulu yer tok..baki lgi rm 250 mingu dpn yee tok

    BalasPadam
  15. As salam tok...maaf bertanya...org yg ada ilmu kebal bole pakai cincin selisih ke tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slama wbt, boleh dengan syarat ilmu kebalnya sudah lama dalam badannya , maksudnya sudah ada aura dirinya. ada tok terangkan di atas ya

      Padam
  16. Salam Tok...

    saiz 21 ada dlm stok dapor lg ke?
    kalau ada grab sebentuk

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  17. Salam tok.. Saiz 20 ada tok.. Klu ada sy grab

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami