Selasa, 24 Julai 2018

PANCHAR DELIMA ASLI SIAP UJI

Dari 10% hingga 85%

1











2













3














4













5














6














7
















8















9
















10















11














12

















13















14















15
















16

















17















18














19
















20

















21

















22








Dari 10% hingga 85%

Di Perolehi semalam di Kawasan Lata Chakah dan di hantarkan kepada Tok Alhamdulillah, So bagi yang tak sempat tu , boleh lah memiliki yang masih panas ini.

Mahar Tok letak Ikut Peratusan saja sekarang, senang

Contohnya :

10% : Rm 120

70% : Rm 700

75% : Rm 750

80% : Rm 800

85% : Rm 850


Cuma Bagi Yang 100% sahaja harga tak adil tok letak iaitu RM 4500, Bukan sebab apa, sebab susah nak dapat 100%.. dalam bag tok cuma ada 2 biji tok simpan untuk diri tok, tok ingat nak buat berubat orang sahaja


63 ulasan:

  1. Alhamdulillah.terbaik tok.semua delima sy mahar kat tok.merah air tok.bias gelas.sampaikan yg 2 biji delima kerajaan jerai tu pun siapa sangka merah air juga tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah tuan, rezeki tu, dapat segelas pun jadik la, cuma tok khuatir lepas ni dah takda lagi permintaan guru mistik dalam tarik duit, takpa, simpannnnnnn.. lagi 7-10 tahun mesti ada org mintak kan, kok mana pun ada untong kelak

      Padam
    2. Xpe tok.sy yakin rezeki Allah tu luas.insyaallah.

      Padam
    3. Rezeki Allah untuk hambaNya amatlah Maha Luas tuan, in sha Allah

      Padam
  2. Gambar yg bawah sekali tu tok delima 10 peratuskah tok hehe

    BalasPadam
  3. Salam tok, gambar no1, berapa peratus? Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang tu maksima kita ada utk maharkan 85% abang fadhlul. yang 90% ada tok simpan la 2 biji hehe

      Padam
  4. Slm Tok, izinkan sy grab Panchar Delima 85% Tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klau sy nak mahar skali dgn gelas special tu bleh Tok?Sy mohon keizinan dari Tok utk memaharkannya semula Tok

      Padam
    2. Boleh keduanya. Sila bagitau bonda akan gelas itu ya

      Padam
    3. Payment done Tok, Detail dah whatapp ke Bonda JJ

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Salam tok..yg 85 peratus ada berapa? Masih ada x..saya da grab pada mr kapten. .Mlm bru byar tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam wbt tuan. Ada 3 . 2 dalam simpanan..

      Yg dipaparkan ialah 3 ... 1 sudah di grand

      Jadi available 85% ialah 4 biji sahaja

      Padam
    2. Mr kapten dah habis waktu bekerja 8am sampai 5pm Ahad off day .

      Tuan boleh wassap bonda JJ 24 hours standby ya

      Padam
    3. Tq tok.. Hidup anak perlis. .Hahaha

      Padam
    4. Ooo tuan org Perlis ka.agak rare Ada org Perlis kat blog Tok huhu.tahniah tuan

      Padam
    5. Yup. .grab na tok hat 85% nuh. .Mlm ni bru blik kja sy byaq lju2..haha

      Padam
    6. boleh tadak masalah, nanti hantarkan detail ke bonda jj 0127845231 na

      Padam
    7. Salam tok. . Yg no berapa yg 85% tok... Bonda tnya kod x perasan plk sy yg mna 1 85%

      Padam
    8. W.salam wbt. Sebut percent saja kat Bonda ia tadak kod. Bonda lupa LA tu semalam tok dah pesan.

      Padam
  7. Salam tok nak tanya kalau Ada 3 biji pancar delima boleh tak masukkan dalam satu botol madu ke nak kena asing2x delimanya.maksud saya satu botol madu satu delima

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh sumbat semuanya.xda masalah tuan.brg tok ni takda pantang xda syarat. Bebas. Alami. Dalam page lepas kalau nak test kencing pun atas dia.buat LA.lepas tu basuh dan masukkan balik dalam gelas special . Still merah...jangan. Main main tau

      Padam
  8. no 11 dan 13 dari atas tu berapa peratus Tok?

    BalasPadam
  9. kalau 40% saya nak grab 11dan 13 Tok.
    Sepasang.

    BalasPadam
  10. kalau 40% saya nak grab 11dan 13 Tok.
    Sepasang.

    BalasPadam
  11. Jadikan delima ni sebagai saham selain dari emas tak rugi Kalau kita membeli walaupun bias merah delimanya 10%.cuma kita rajin menjaganya insyaallah adalah rezekinya nanti. Sebenarnya tk Susah nk didik delima ni..kebanyakan delima di blog ini dh aktif cuma terpulang kepada kita untuk merawat Dan menjaganya..

    BalasPadam
  12. Salam tok nak tanya zamrud Zambia tu kalau buat cincin Ada pantang larang tak tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, pakai saja tuan, usah risau item ini alami tuan

      Padam
  13. Payment Done.Pd5 no 11 dan 13.
    Detail dah Wssp bonda.

    BalasPadam
  14. assalammualaikum tok
    ada stok lagi panca delima asli tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Masih ada tuan.bagitau saja pada bonda nak yg berapa percent. 90-100% saja xdak,

      Padam
  15. Salam tok, panca delima no 8 ada lagi tak, dan yg itu berapa persen
    ..tq..

    BalasPadam
  16. Salam tok, panca delima no 8 ada lagi tak, dan yg itu berapa persen
    ..tq..

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum tok..nk tyn..setiap pancar delima yg Blh merah air..Blh wat cincin tk tok..sy ade 2 biji yg mahar dgn tok..

    BalasPadam
  18. Boleh dimaharkan blik @ buat tarik duit x tok?

    BalasPadam
  19. Salam tok ayah .item ateh tu mano yang bolom di grab

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt yang ni kalau habeh pun kita ada simpan 3 biji stok dapoq tuan, sila rujuk Bonda

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami