Khamis, 26 Julai 2018

NILAM PUTERI












































































NILAM PUTERI



Sudah beberapa kali kita keluarkan dan rasanya anda pun tak masih tak faham lagi kenapa ia di keluarkan dan dalam bentuk Mustika Puteri pula ( Saiznya ) .

Nilam Puteri bertujuan bagi memudahkan di segani , di sukai oleh para Puteri Asam Garam , ia membawa lambang wibawa , nak nikah puteri kot.. x kan la kita hak lekeh lekeh ni nak boleh nikah sama puteri, betui?... sepaling tidak walau kita ni lurus, tapi ada bakat, takda bakat pun nampak macam ada bakat, nampak wibawa. Mudah la nak menackle puteri puteri ini. Tapi ingat pesan tok, amanat tok, niat tu kena jaga, Nawaitu kena jaga.


Kalau rasa diri dah ok, takpa, teruskan. 

Mustika Nilam Puteri ini bukan saja nak nampak wibawa di alam bunian, namun juga di seluruh alam jin, bunian dan manusia, terbaik bagi mereka yang dah pandai terawangan, meraga sukma pergi ke alam lain, dan di bawa batu ini bersama sama, masuk saja alam sana sila lihat pakaian anda bagaimana.


Pengalaman terawangan , Pakaian kita pakai di alam sana amat berbeza, dan setiap kali kita terawang membawa, memegang, meletakkan atas dada apa apa item sekalipun, ia akan menjadi pakaian kita di sana. Apa yang jadi pakaian itu ialah Aura Barang yang anda letak, kalau anda letak kayu, maka pakaian anda mungkin baju biasa kusam, jika anda letak kayu cinta mani mungkin pakaian anda kusam tapi bercorak sisik ular, jika anda menggunakan batu Nilam Puteri pakaian anda ialah Baju besi nipis yang mempunyai urat urat di bahagian tepi ( line ) kebiruan yang dalam, maksud tok ialah line tu bukan sekadar line, ia adalah line yang di perbuat dari batu ( aura ) ini sendiri. Tok dah pakai sekali dan tau . Sama juga dengan batu lainnya. dan Akhir sekali kesemua batu ini akan ada samada di Lengan Tangan Yang memegang atau di zdada jika letak di dada atau ada di Kawasan Perut jika di letakkan di Kawasan Tenaga Haq ( perut ) , Jika di dahi maka akan ada di dahi di dalam Mahkota atau cengkerang Jemala Pakaian Kita....... Tok ni kalau boleh melukis.. kan bagus... kekadang nak menaip satu satu akan ciri ciri ini, menangis rasa. Tangan tok ni tangan kayu huhuhuuuuuuuu....



Kod Produk : NILPT3 22718
Bentuk : Nilam Puteri
MAHAR : RM 77.25




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540





20 ulasan:

  1. Assalam tok.Ni wanita boleh pakai x tok utk wibawa?

    BalasPadam
  2. Klu saya boleh lukiskn utk tok kan bagus tok. Grab 1a

    BalasPadam
    Balasan
    1. Serius tok. Cuma saya xpndai bab terawangan ni

      Padam
    2. Boleh lah nanti kita jumpa. Sebab bidang ni boleh buat pendapatan sebenarnya .

      Padam
    3. Insyaallah. Moga ada jodoh tok. Amin

      Padam
    4. Rezeki encik azrul mazlan. Tahniah. Klau ada kosong lg bgtaw sya tok.

      Padam
    5. Payment done tok utk 1a. Maaf lambat sbb terleka tgk movie. Dah roger bonda tok. Tima kasih bang raden

      Padam
  3. Teringin nk lukis benda² mcm ni. Tp takut tergamam. Sbb first time nmpk benda halus kan. Haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pelukis tok yg lepas ada di Pahang. Tok bagi ijazah padanya di gambang pusat taman air. Lepas dia balik melukis dia kena ganggu. X lama lepas tu.......

      Padam
    2. Part X lama lepas tu yg xbest tu tok.

      Padam
    3. Awt dia kna gnggu tok?

      Padam
    4. x lama lpas tu???

      Padam
  4. As Salam tok.saya grab 5A.kontra dgn payment yg sy buat utk item wafaq penarik bisa.kang saya wasap bonda alamat pos

    BalasPadam
  5. Assalam tok.mohon izin mahar semula ye.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami