Isnin, 23 Julai 2018

MERAH DELIMA REBUTAN
























































































































































ADA BANYAK NI SAJA 

DELIMA GEMPAK

MERAH AIR 

MERAHNYA SAMPAI KE SILING RUMAH YANG GELAP GULITA


"JANGAN REQUEST LAGI JIKA DAH HABIS, SERIOUSLY ADA INI SAHAJA"



Haaaaaaaaaaa.. nahhhh, ni dia...

Kita nak maharkan yang ori depa tak mau noh... ok.. so depa cari yang ni, nak yang ni juga... OOooOOo sanggup beli RM 3 juta kalau tok ada jenis ni, Noh amik tah... hahah... meh la 3 Juto tu... 3 Juto RM tau bukan Rupiah.. hehehe. 

Ini ialah jenis Palsu yang orang pernah lah dulu jual RM 3 juta, 8 Juta, Dato Dato dah banya terkono dah... Bagi tok la , dalam pengajian tok... Tak salah pekena dato dato banyak duit ni tuan tuan, haaaaaaa.. padia pulak tak salah?...

Caranya ialah mestilah dato tu org yang kedekut, suka buat maksiat, pompuan sana sini, duit tak pernah nak menderma, zakat pun bayor beras murah je. Kita jual pada dia Juto Juto RM pastu separuh bagi pada madrasah, anak anak yatim... Orang kata SALOH, doseee... haishhh tu la x belajar habis.

WANG.. dari Allah

WANG...Tu rezeki

WANG tu Bukan Hak Kita


Kalau WANG tu tak di buat cara di atas, memang takkan sampai lah kepada anak anak Yatim, yang meerlukan , Para Asnaf.. Cuba Fikir... saja saja nak suruh depa bagi RM juta juta pada asnaf, depa nak bagi ka?

Ni lah jalan dia... salah 1 jalan ibadah yang tok belajar dulu... kalalu di dunia ni org tu kata kita tipu dia, tapi di masyar kelak, mulut kita , tangan kita, dan semua saksi kita akan JAWAB buat kita " Ya Allah, duit tu memang aku tipu dia, tapi duit tu aku buat bagi pada asnaf dan yang memerlukan, kalau nak harapkan pada dia Ya Allah, berapa kemungkaran dia lakukan...?... inikan mahu memberi wang yang dia perolehi , kekayaan yang di perolehi kepada Para Asnaf..."

Agak agak la, Allah taala tu nak buat apa kat kita?.... Perghhh..ini ilmu ... salah 1 ilmu kesufian yang zaman la ni orang cukup takut, TAKUT SEBAB SAYANG HARTA.

Kalau anda ada BUYER Boleh bayar juta juta silakan sahaja, Dan kalau lepas jual, jangan lupa para asnaf, merekalah penjamin anda di sana kelak.. Allah Huakbar.



Kod Produk : MDREBUT 23718
Bentuk : Merah Delima Rebutan
MAHAR : RM 100

( Caj Pakai Cahaya Matahari )


Tok Mendapatkan item ini dari kenalan di Gunung Tebu dengan sebiji MD 200% tok miliki, ia bertujuan sebagai pendidikan buat anda semua



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






53 ulasan:

  1. Balasan
    1. Terima kasih tuan, tok tukarkan balik dengan sutir delima 200% tok untuk dapatkan 10 butir, 1 butir tok simpan , mana tauuu kot esok ada yang keraih kepala kata hak ni asli, kayu pokcik kikiki

      Padam
    2. Slm tok. Saya tk brapa fhm apa yg tok cuba sampaikan. Klu brg yg baik kita dgn harga yg berpatutan kita teruskan sja. Hehehe

      Padam
    3. kikiki, tah la tok pun tak paham.. tok sampaikan apa yang org sebelah tok sampaikan pada tok saja. hahaha.. aah kan, barang baik, kita teruskan la kan, dah org nak..

      Akad jual beli, saya jual dengan Rm 3 juto RM, Halal ...dia pun kata Halal... HALAL lerr

      Padam
  2. Grab 3A ye.. Klu dh digrab sy grab 7a ye.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum tok.. Grab 1A na... Nak buat test... ;p

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Assalamualaikum tok... Payment done.. Detail sy wassap bonda na... ;)

      Padam
  6. 1A- ZUL NOOB
    2A- ZUL NOOB
    3A- KAYROLL AZWANZ
    4A-
    5A- ZUL NOOB
    6A-
    7A- LYKAN
    8A- CELEDE
    9A- ABG RAM


    HANYA 2 LAGI AVAILABLE...CEPATTTTTTTTT......PELUANG MENJADI JUTAWAN DI DEPAN MATA ANDA

    BalasPadam
  7. Semua sudah di grab . Yang lain lain sila tunggu selepas 12 jam akan datang.jika tiada yg PD .maka silakan terus PD dan letakkan ulasan PD d bawah ulasan grab 12 jam lepas.t.kaseh naa

    BalasPadam
  8. tok nak tya ni tok...dah biasa ke tok g.lipan yg x tembus cahaya dan warna pink
    ...tapi kadang2 dia tukar jad merah gelap dan tembus cahaya.lpastu balik asal balik..sy dpat ni pun dri r.p tok buat stahun sekali hak baru2 ni..tap dah ilang sbab spupu kemas bilik..simpan dalam cawan..pastu dia g basuh.huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biasa tu tuan. Geliga lipan ni sebenarnya dia bertindak balas dengan suhu

      Padam
  9. Balasan
    1. YANG SUDAH PD SEBELUM 12 JAM


      1A- ZUL NOOB
      2A- ZUL NOOB
      3A- KAYROLL AZWANZ
      4A- KARL KRUGER
      5A- ZUL NOOB
      6A- UBI KAYU
      7A- LYKAN
      8A-
      9A- ABG RAM

      Padam
    2. Nizam Pakwan, 8A belum PD, silakan terus Pd

      Padam
  10. Balasan
    1. x boleh grab dah barang yang sudah di grab tak di bayar tuan, tuan hanya boleh PD sahaja terus. contohnya yang pertama grab, dah 12 jam lepas, kemudian yang ke 2 grab, lepas dah 24 jam, kemudian dan kemudian lagi.

      Maka Grab bagi barang yang sudah di grab belum PD adalah tidak di benarkan, yang di benarkan cumalah PD terus tuan, harap maklom

      Padam
    2. kalau tak buat macam tu, maka mudah musuh kami yang menyamar Grab dan Terus grab, sementara barang kami tidak dapat di maharkan. maka sebaiknya sistem begini sudah yang terbaik

      Padam
  11. Balasan
    1. PD tu ialah Payment done tuan, buat bayaran terus

      Maybank 551016691626 my gemstone

      Kemudian buat ulasan PD bawah ulasan Ini..

      Hantarkan

      Slip Bayaran
      Nama
      Alamat
      Kod Barang

      Ke 0178259540

      Padam
  12. Assalamualaikum tok mat ade lgi tk

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, alamak dah tak da tuan.. jika tuan berkehendak, in sha Allah kemudian kelak tok akan cuba dapatkan di kerajaan lain

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami