Rabu, 4 Julai 2018

MG PURE HYPER RARE!!!







Ni MG Pure, Mani gajah Pure..

Kan bagus kalau anda l;ihat dulu raw batu mani gajah dalam internet.. tepi tepinya ada macam bonjol bonjol kekadang macam buih.. ni lah bahagiannya.. ia tok panggil MG pure.. pure mani gajah takda campuran dengan organik lain seperti batu, tanah atau daun lalang yang dah berfosil bersamanya.. ni stok dah lama dalam simpanan dan rasanya tukang tok canai butir2 yang terakhir

Buat apa ?

Pengasehan la apa lagi


Pakai kena dan tak kena kulit tak kisah pun sebenarnya. 

Jenis ni tak berapa glamer sebab org lebih suka yang kristal... besa la org kita , nak yang lawa, dah tak jadi tau pulak nak marah seller.. org suruh amik yang power dan huduh tak mau huhu, sabar aje lahhhhh.. 


Di jaga dengan beras kalau tak pakai, kalau pakai buat cincin haba tangan kita dah menjaga batu permata ini dengan sendirinya...Nak haba tu sebenarnya... 


Kod Produk : MGPURE 3718
Bentuk : Mani Gajah Buih
MAHAR : RM 450
RM 200


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540

3 ulasan:

  1. Konpem.. Grab.. Dah whatsapp tokdan bonda..tmasuk dalam list ya ayah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf tuan, sudah di grab offline malam tadi jam 9mlm.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami