Khamis, 6 Julai 2017

VODOO MIND CONTROL




Tajuk atas tu gurau saja... tapi item ni dah di aktifkan untuk mengikut SIAPA YANG ANDA INGIN KAWAL... siapa yang ingin anda sakiti.. TAPI ingat.. buat pada yang zalim zalim saja la... contohnya org tu mencurii.. pegang benda ni niat atau bayangkan wajahnya dan kilas la tangan dia ke belakang ke, ke atas ke, pusing ke.. dan masa nak buat kena buka 1 lilin.. sebaiknya lilin ritual yang di buat dari madu lebah atau lilin merah.. cepat sikit sampainya... kita kilas tangan, org tu yang kena kilas.. 

Tok sebenarnya seram nak maharkan barang macam ni, tapi dah tok pun berjanji nak maharkan witch craft dulu kan.. nak buat sendiri malas.hahaha.. malas sama xda masa la.. kalau tok buat sama saja, tapi tok pakai jerami padi.. 

1 Brg ni anda boleh guna kepada sesiapa pun yang anda hajatkan. lelaki ke perempuan ke..boss ke, musuh ke, lawan ke kawan ke.. sesiapa sajalah yang kita rasa zalim ke atas kita.. ingat semua atas izin Allah jua ok. Tapi insyallah jadi benda ni.

Mahar bawah ni Tok Siam bagi dulu,kira suruh cuba la... jadi tok cuma kira costing kami pos saja lah ok.. 


Kod Produk : KONTROL 607
Bentuk : Vodoo
Kuantiti : 10 unit
Stock dapor : 20 Unit
MAHAR : RM 45 sahaja siap pos 


Dia pesan kalau ok.. selepas ni dia bekalkan lagi tapi pada nilai RM 100

61 ulasan:

  1. perabih terus stok dapor sekali tuan tuan, lepas ni kalau naik pulak jadinya rm 100 1.. harga std dia dok jual di siam nu

    BalasPadam
  2. 5 Dah di GRAB di halaman tinggal lagi 5 di halaman.

    20 stok dapor masih available

    BalasPadam
  3. grab satu tokmat

    -akmal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tokmat.maaf mlm ni tak dpat bank in sbb saya tadi ada tournament dota2.abis lewat.esok pagi2 saya bank in ye tokmat.harap sangat dpt item ni😭.maaf ye tokmat . Esok pagi2 insyaallah. 😭😭😭.

      -Akmal.

      Padam
    2. owh main dota rupanya.. tok sampai hari ni tak pandai main, ada dlam steam tu... ok tuan

      Padam
    3. Hehe.senang je main dota tu tokmat.dah bankin ws to ustazah.

      -Akmal.

      Padam
  4. 7 dah di grab Baki di halaman 3 unit
    Stock dapor masih ada 20 unit

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. 8 Dah di GRAB baki di Halaman 2 unit
      Stok dapor Masih ada 20 unit

      Padam
    2. PD tok, detail sy send kt ustazah

      Padam
  6. Ni kawal untuk bg sakit jela ye tok..belai2 bole ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha. sukati tuan la tuan, tapi org guna benda ni memang nak kasi ajar org la... kalau dah org tu kurang ajar sangat tuan.. biar lama lama pun makin banyak org di kurang ajarkan dek dia ... so alangkah bagus kalau kita boleh buat dia sedar dengan hidayah dari Allah ... kita buat Allah izin tu,.kira Allah nak bagi hidayah ke dia la tu

      Padam
    2. Kalau buat belai wanita yg kita suka utk buat bini pon Best gak tok.hehe.

      Padam
    3. entah la tak pernah cuba pulak mcm tu haha

      Padam
  7. Assalam GRAB 1 tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan , tapi tuan, sila letakkan nama di bawah macam tok buat ... payment grab dalam masa 12 jam sahaja

      Tok Muda

      Padam
  8. 10 dah di GRAB
    20 Stok dapor masih ada

    silakan

    BalasPadam
  9. assallam tok.....grab stok dapor satu

    BalasPadam
  10. ok tok dh paid.....anta dkt ustz

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. salam tok..maaf x dpt nk bankin mlm ni .sy transfer pgi esok ye. dh jam 11mlm. mybank2u x blh guna. .utk 3 item yg sy grab sy bnkin smua pgi esok..

      Padam
    2. baik tuan, silakan maybank2u available selepas jam 1.00am tuan, jam 12am dia memang off

      Padam
    3. pyment done tok..maaf lmbt update..detail dh htr kt ustazah..

      Padam
  12. PD dah tok. details kejap nanti sy update ustazah.

    BalasPadam
  13. Klau org tu Ade isi bleh ke kta pulas tngan Nye tok tkut jgak stgi dia plak pulas tngn kta ehhe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. wallahualam.. tgk kekuatan ilmu dia juga tuan, org zaman skrg ni kalau dok main internet aje , mana ada masa sangat nak kuatkan ilmu utk berzikir.. barang siam.. tuan tau la mcm mana pegi dia kan...dorang buat betul betul.. bukan macam bomo kita

      Padam
    2. Ok tok klau mcm tu sye nk grab Stu stok dapur nnti detail resit bank send dkt ustazah ke bazz sbb Bru ni sye Ade tnyer stok dapur tasbih kyai haji lebar yng biasa tu tk blas pun lagi sbb nnti senang nk bank in skali tok..

      Padam
  14. STOK DAPOR DI TAMBAH LAGI 20 UNIT

    Silakan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dah grab dan PD stok dapor..

      Cuma nak tanya cara nya, buka lilin selama mana untuk 1sesi ritual ni ?? T.kasih

      Padam
    2. terima kasih tuan, buka lilin sampai tamat ritual tuan jalankan. atau sampai tuan puas dan rasa keyakinan itu sampai

      Padam
  15. salam tok.. sya grab 1 ye tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done tok sekali untuk voodo n t.eye.. detail dah send d evernote.. ty

      Padam
  16. salam tok :)
    grab 1
    payment hari ini sebelum pukul 6pm.
    tq tok

    -Rockafella -

    BalasPadam
  17. salam tok

    payment done
    details dh sent to mr baz whassap.

    tq tok

    - Rockafella -

    BalasPadam
  18. tok nak tanya.

    kalo maen cucuk2 pakai jarum boleh ke?
    tanya aje bukan nk wat betul2 :):)

    BalasPadam
  19. Ade lg ke barang ni tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami