Isnin, 10 Julai 2017

CICAK EKOR 3



















Ada 2 Sahaja patern ni... yang anda lihat jam 12pm ni, semua stok clear.. habih teruih, xda tok simpan .. offline beli habeh... yang mana ada lagi ni..insyallah silakan.

Nak menulis dah tak dapat dah ni, penant dah haha... Silakan insyallah bagi yang tahu...mereka tahu ...


Kod Produk : XY-CE3 907
Bentuk : Cicak Ekor 3
MAHAR : RM 250

7 ulasan:

  1. payment done info send whats app

    BalasPadam
  2. Salam Tok sy dh terima brg ni tp salah item cicak ekor 2 pulak sepatutnya ekor 3..Jadi bagaimana jalan penyelesaiannya kerana sy mmg nak yg ekor 3

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , aiseh patut la tu hari ada mcm terlebih ekor 3 ni 1.. tapi tok tatau kalau PA tokd ah send ke org lain pulak. ok mcm ni tuan. Tuan boleh send semula kepada tok

      PT 9880 Taman D Razak
      Wakaf Tapai
      21040 Marang Terengganu

      Dan bagitau ke 0127845231 ttg masalah ini.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami