Sabtu, 8 Julai 2017

GELANG KURUS






















SOLD OUT
EMIR


















SOLD OUT
SILVERMADDNESS MYSASNDB






































SOLD OUT
SAIFUL IZZAN



















SOLD OUT
ISMAILRXZ






































SOLD OUT
SILVER RAYLEIGH










































Gelang kurus badan, mari dah item lajen ni alhamdulillah ... Dulu.. memang gila gila stoknya keluar... sekarang..bukan masalah tak laku.. malah ramai org dok suruh buat.. tanya bila ada.. sampai kan depa pun tak refer balik dah dengan tok sebab tok dah lama x buat..janji punya janji last last jadi janji melayu..hahah tok la tu. maaf lah.. bukan pasal apa.. nak mencari gelang jade asli bukan senang.. aduh... Dato Seri Jessy Lai pun jual 1 biji RM 1000 Lebih.. tapi kita bukan Dato Seri la kan.. tu platform dia nak jual berapa dia punya suka la. 

Baik tok teruskan dengan deskripsi lepas... lama .tahun 2013

Nampaknya maharnya masih sama 

========================

 Insyallah Permintaannya terlalu tinggi di offline dan online, alhamdulillah rezeki Ramadhan


Insyallah ia mampu menguruskan badan pemiliknya dengan cara kurang selera makan dan tidak memudaratkan.....


Kod Produk : G.KURUS 807 
Bentuk : Gelang
MAHAR : RM 46

Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB :  2012 9160 00660 3

0127845231 / 0178259540 ( Available now ) 

78 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment Done , Details Wup Ustaza

      Padam
  2. Balasan
    1. Salam tok muda... payment done 8A & 9A...details dlm WhatsApp

      Padam
  3. Balasan
    1. PD utk 10a dgn 5a. tok jade nie MOHS skala brapa? kalau jatuh dari meja pecah x?

      Padam
    2. ia berskala 3-4 MoH tuan.. kalau skala 7 pun bentuk gelang jatuh pecah tuan, tu dah tentu.. delima, yakuk , zircon dan berlian saja tak pecah

      Padam
  4. Balasan
    1. Salam tok muda... payment done 8A & 9A...details dlm WhatsApp

      Padam
  5. Balasan
    1. Grab yg 2a tok..5a da di grab td..payment nati mlm nati tok..insallah

      Padam
    2. Sy grab 2a tok..yg tn. Ariffin ungrab tu tok

      Padam
    3. Pd ye tok..maap lambat update.

      Padam
    4. Baik tuan.mujur org tak pd hehehe

      Padam
  6. Tok.. nak grab minyak pengasehan.. tapi pagenya hilang dari radar. Macam mana tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan pergi je ke paparan web..dan tulis minyak pengaseh pasti muncul semula..

      Padam
    2. Oh.. terima kasih tuan.

      Padam
  7. Balasan
    1. payment done tok, dah whatapps detail dkt ustzah

      Padam
  8. Balasan
    1. Tuan ismailrxz bole x lepaskan 1A pd sy atau 6A??

      Padam
    2. Baik saya lepaskan 1a buat tuan

      Padam
    3. Tok saya ungrab 1a..saya lepas kan pada aurora nita ya tok..

      Padam
    4. Tok sy dh bayar dr bsn ke maybank...esok pg jam 11pg Bru masuk maybank tok...
      Detail sy dh anta kt ustazah

      RM0.00 myBSN: Successful IBG A/C ***1626/GEMSTONE RM46.00 on 09/07/2017 10:18:44.Call 1300-88-1900 if you did not perform this txn

      Padam
  9. Balasan
    1. Assalamualaikum bang minta lepaskan pada saya ye 6a,semoga allah balas budi baik abg suatu hari nanti

      Padam
    2. Waalaikomsalm..maaf tuan saya tadi lepas kan 1..saya memg nk sangat gelang ni..tok ckp ada stock dapor tu tuan..bole tanya ustazah tuan..maaf ya tuan

      Padam
    3. Stok dapor ada tuan lukman, kalau nak yang RARE gila... tunggu esok ya... takpa sebentar lagi tok masukkan gambarnya ya

      Padam
  10. Grab 6A tok . . . Tertidur tadi tungu punya tungu tok. .hehe ,harap ada rezeki

    BalasPadam
  11. Kalau orang dah grab 6a,tok pilih jela yang mana² pun

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok sebelum pukul 10.30pm pembayaran ye tok... Sy tak berapa sihat Maaf lewat ye tok sy kirim kat isteri sy untuk bayaran

      Padam
  12. Asaalamualaikum tok..grab 2a n 8a....

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2a org dh grab tok....huhu...grab 7a n 8a..klau ok..sblm jam 9pm ni buat pmbayaran tok..maaf ye..sbb xpasti yg mana dh kne grab yg mana masih ade..

      Padam
    2. Macam semua je dh kne grab ni tok. Huhu...mana yg ade available lagi blh info ye tok...trima kasih tok..

      Padam
    3. Yeke tok? 2 gelang ade la ni tok? Hehe. Maaf tnya utl kepastian..

      Padam
    4. Klau mcm tu sy grab 2 ye tok...insyaAllah utk gelang ni esok sblm jam 11pm buat pmbayaran ye tok...sbb yg bhajat esok ptg serahkn ongkos nyer..hehe.

      Padam
    5. Tuan, item ini akan keluar malam ini juga atas permintaan org ramai.. sila berjaga jaga

      Padam
    6. Ok tok...noted...sekiranya sy dpt buat pmbayaran awal sy akn maklumkn....tp kmfirm ye sy grab 2 biji...

      Padam
    7. Assalamualaikum tok..maaf ganggu..nak tanya...stok dapor ade lagi kn..? Sy nk tambah 1 lagi tok...total 3...insyaAllah mlm ni sblm jam 10pm sy buat pmbayaran...

      Padam
    8. w.salam wbt tuan, stok dapor ada tuan . tambahan stok dapor tadi 20 unit

      Padam
    9. Alhamdulillah...total 3 ye tok sy grab stok dapor..

      Padam
    10. Assalamualaikum tok...maaf tok..arini sibuk sikit. Br stle urusan...insyaAllah dlm masa 30min akn stlekn pmbayaran ye tok...skrng dlm pjalanan balik rumah..maaf ye tok lmbat PD..

      Padam
    11. Assalamualaikum tok..maaf lambat..bank offline smpai ni br ok..huhu. alhamdulillah payment utk 3 biji gelang done tok..detail sy dh serahkn dekat ustazah...trima kasih ye tok..maaf lmbt buat PD...sy beli ye tok..hehe.

      Padam
  13. Saya grab 4a.tq tok.payment nanti sat lepas pi open house bynk pulak malam ni..sama benda benda yg lain

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. stok dapor ada tuan, tapi tok nasihatkan tuan tunggu esok jam 12pm... ada gelang kurus terbaru. cuma tak macam harga ni lah tuan.. dalam 150

      Tengah malam ni ada halaman updatenya

      Padam
    2. Ya allah. Semalam Saya nak bayar tapi tgk ada pulak yg dah buat bayarannya .cam ni lah..Saya lepas kan kat tuan lukmanidris..memandangkan dia dah bayar.. harapnya ada lah cincin

      Padam
    3. Boleh buat pembayaran tuan,sy grab stok dapur...

      Padam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. Payment done tok

    LukmanIdris

    BalasPadam
  17. Fast grab 1 gelang stok dapur..payment done

    BalasPadam
  18. Maaf tok hp rosak ni baru dapat hp baru,done payment dan update tu uztazah

    BalasPadam
  19. Ok tok,sy guna no famly update ke ustazah,sama sama dan terima kasih juga

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami