Ahad, 23 Julai 2017

PENUMBAL DEWA



SOLD OUT
Charles Teo




















SOLD OUT
Mazlan KK






















Alhamdulillah.. ni sambungan item penumbal dewa baru2 ni memandangkan ramai sangat yang bertanya so tok booking la utk tuan2.. Alhamdulillah.. rezeki tuan2 semua in sya Allah..

Item penumbal... yang ini totally untuk penumbal

Gunanya ialah dengan pacakkan di kawasan yang anda ingin tumbal.. rumah, kedai, kawasan . Kalau nak pakai pada diri sendiri, bagi perempuan gunakan sebagai cucuk sanggul, kalau lelaki boleh di bawa begitu saja. 

Kalau nak kata ada patung atas dia tu, jangan la ok..open minded sikit na.. keris keris melayu hulunya ada yang berupa naga, singa, Org tua pegang tasbeh dll... masalahnya ianya bukan untuk di sembah.. tok bukan jual tokong terus di blog GBunian ni,..tu terang..nak buat apa tokong..?.. nampak sangat kesyirikannya hahaha.. asbab beli..nak sembah ler tu.. nak apa lagi. so benda macam tu kami di sini pun tau , had had kami, setakat mana kami boleh maharkan. bukan budak budak. 

Penumbal ini kekuatannya amat kuat , auranya kuat tuan tuan.. kalau tak tahan tangkap kepala sat, lepas tu ok la bila dah sebati. 

Penumbal sihir Ini tahap dewa ( bahasa org sekarang ) kira kuat la tu.

Malah kalau ada masalah sihir di dalam rumah pesakit ( bukan rumah kita ) boleh di pinjamkan selama 3 hari, insyallah tgk macam mana peginya... suka tak org yang main sihir ni kena buatannya sendiri?... kena suka lah.. sebab org yang suka main sihir ni dah tentu terang terang ahli neraka.. kita berasbab dan berdoa kepada Allah dan di sini kita dapat asbabnya.. siapa yang menggerakkan anda jumpa blog kami?... tidak lain ialah Allah SWT. siapa lagi?...


Ok..silakan.. barang ni ada banyak ni sahaja.. stok jenis ni amat susah dapat.. selalunya belum sampai kelantan, ia dah habis di borong peniaga di Golok.. barang panas.. 


Kod Produk : XY-PDEWA 2007
Bentuk : Azimat penumbal
MAHAR : RM 100

28 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam sejahtera tok.
      Payment done ye.
      Saya dh watsap kat Ustazah details td.
      Tq tok.

      Padam
  2. Balasan
    1. 3.4.5A masih ada

      Item ni ada banyak tu hari restock, tapi dah sold offline sebelum ia di terbitkan, ini sahaja yang tgl

      Padam
  3. Balasan
    1. PD tok details wasap to ustazah..tqvm tok mat

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. adoi x sempat lagi... bila nak restock lagi Tok?

    BalasPadam
  6. Yg dah grab diatas.....lepaskan pada saya satu boleh.

    BalasPadam
  7. Assalam tok. grab se stok dapur ade dop. klu ade tok balas lh 'YA' ..nnt sye trus bt payment n hntr detail ke ustzh

    BalasPadam
  8. Tok klau xde yng payment done sye payment done nnti k 😃

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami