Ahad, 16 Julai 2017

BUNTAT BELUT












































Buntat belut... Nak cerita panjang susah juga memandangkan ilmu ni bukan popular sangat, tapi kalau ikut bahasa org ganu... ni barang bisa boh. 

Pernah dengar ilmu Belut Putih?...

Ilmu ini di pelajari dan di amalkan sejak zaman dahulu lagi dan dari jenis ilmu langka... Tapi pada tahun 90-an ada yang menggunakan ilmu ini untuk mencuri dan merompak rumah oranh, pengamalnya mudah melarikan diri dan menyusup di tempat yang kecil malah di katakan mereka mampu menjadi belut putih dan berlari di celah sawah ketika di kejar. Jika di tangkap tubuh mereka licin dan sukar untuk di tangkap kecuali dengan 1 jalan... penangkap perlu melumurkan tangan mereka dengan tanah dan jika dapat menangkap pengamal ini, tubuh pengamal akan menjadi lemah dan ilmu mereka akan shut down buat seketika. 

Ilmu ini banyak di amalkan oleh orang sebelah Kedah dan Perlis dan cerita mengenainya juga berpeleseran banyak di sekitar negeri2 ini.

Buntat belut putih di gunakan untuk tujuan penglimunan dari musuh... dan tok nasihatkan gunakanlah ia untuk peperangan jika di perlukan dan negara memerlukan anda.. jangan pula anda menjadi pencuri dan perompak untuk kepentingan sendiri, jika buat juga, kami tidak ikut campur kerana tok di sini hanyalah peniaga yang memaharkan item mistik bagi kegunaan manusia yang sedar bahawa batu permata bukanlah Allah cipta sebagai SAMPAH



Kod Produk : XY BB 1207
Bentuk : Buntat Belut
MAHAR :RM 122.25 


2 ulasan:

  1. As salam tok, maaf masuk sini saja je nak bg testimoni mengenai item tok siam Raja Joran tu, mantap sgt!!!!! Saya ada sent pic to ustazah. Saya izinkn kalau tok nak upload gambar hasil saya pertama kali pakai td item Raja Joran tu. Terima kasih ye tok, salam pd tok siam ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah terima kasih tuan, sat g kami tengok, tok baru sampai rumah di Ganu ni tuan.. tahniah buat tuan, alhamdulillah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami