Khamis, 13 Julai 2017

GELIGA MAHKOTA PANCHAR DEWI























































































































































Alhamdulillah lama item ni tak naik.. 

Sudah terlalu banyak item siam naik, item tok tak naik naik.. mesti ada yang menunggu, bagi yang menunggunya , terima kasih lah.. item tok ada, tapi sengaja tok dahulukan item sahabat sementara bagi memudahkan urusannya memulakan perniagaan ini. 

Tapi jangan anda tak beli barang tok muda pula.. merajuk tok muda.. dah x juai dah la batu geliga dan permata.. bawak diri hehehe

Antara kelebihan item lajen di blog ini ialah : 


Kewibawaan

Penunduk Musuh 

Memudahkan Untuk mendapatkan Sesuatu yang di dingini dengan izin Allah SWT

Menguatkan Hati dan niat 

Kuat semangat
( Bagus yang suka buat kerja separuh jalan )


Cara Item beraura berfungsi ialah dengan bercampur aduk dengan aura badan manusia dan mencorakkan aura atau tenaga yang baharu seterusnya mempengaruhi Jasad, Jiwa dan Minda. Nak Perjelaskan dalam konsep Sains Metafizik boleh... malah boleh di buktikan pula aura tu bagaimana dan bagaimana melihat aura.. Tapi nanti tok terlanjur ajar pula sedangkan tok sudah berjanji tidak akan mengajar ilmu Benda tak Nampak ni selama 10 Tahun dan ia masih berbaki 9 Tahun 5 Bulan

Jadi bagi yang memerlukan, insyallah, silakan


Kod Produk : XY GMPD 1207 
Bentuk : GMP.Dewi
MAHAR : RM 60




8 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok...grab 6A n 8A...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamulaikum tok...maaf ye lmbt respon...hari ni sibuk ckit tok..n mtk maaf sbb dh lebih tempoh utk PD..sy nk bgtau tok pmbayaran sy dh buat ye tok..detail kjp lagi sy serahkn dekat ustazah..trima kasih ye tok..sy beli ye..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami