Khamis, 6 Julai 2017

MINYAK KERAK PENGASEH SUPER DEWA








































SOLD OUT
M.IZANI ABD



























SOLD OUT
MRZAM













Pembuatnya 2 org berbeza dari 1 perguruan. jadi jangan pelik jika ada yang tak sama dalamnya. kekuatan insyallah tak lari beza duanya 

Di pakaikan di Bawah Pipi kanan dan kiri yakni bawah telinga tapi di bawah pipi.. paham tak ni.. huhu.. tok tjukkan ya




Ia amat ampuh kerana pengkhususannya adalah untuk pengaseh lelaki dan wanita sahaja, tanpa ada kelebihan campuran lain.. 

Tak seperti minyak pengaseh siam dalamnya ada kayu jantan betina itu.. ia bukan saja pengaseh, tapi pengunci nafsu jika di pakai pada zakar ketika setubuh.. Boleh di palit pada perempuan / lelaki /  penemuduga. Namun kekuatan pengasehannya tak kuat seperti minyak Pengaseh Super ini. 

Sila pakai dengan berhemah dan gunakan ia untuk jalan kerukunan dan kebaikan serta kebahagiaan rumahtangga anda, jika anda salah guna ..itu urusan anda..bukan urusan kami.. Umpamanya kami jual kasut, anda p guna buat penerajang orang, kami makan saham jugak ke?.. berat nanang la macam tu. x da org berniaga la jawab dia. huhu


Minyak ini boleh guna di dalam temuduga, nak mendapatkan calon isteri, bagi org tua kekasih suka, bagi org sekeliling suka..ikut niat anda

Jangan guna setiap hari.. apa dia setiap hari, ingat minyak atar ka?.. minyak wangi ka?... ini pakai bila perlu, itupun sedikit sahaja..bukan banyak. 

Di dalam stok Tok siam buat masa ini adalah yang paling terbaik, dan ini atas permintaan tok, tok nak yang terbaik.. dan ini lah dia 


STOCK DAPOR : 5 shj



Kod Produk : M.KERAK 607
Bentuk : Minyak Kerak
MAHAR : RM 120


Maybank 551016691626 My Gemstone

0127845231


69 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done tok jap update ke ustazah

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam tok..izinkan sy ungrab 2 botol ni..ad kwn2 lain yg memerlukan lg

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. payment done

      Amount: RM120.00
      Status: Successful
      Reference number: 4545270546
      Transaction date: 06 Jul 2017
      Transaction time: 21:46:32

      Padam

    2. Amount: RM120.00
      Status: Successful
      Reference number: 4545270546
      Transaction date: 06 Jul 2017
      Transaction time: 21:46:32

      Padam
  5. stok dapor ada 5 jika di atas dah habis di grab

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Grab 6a tok..jika tak sempat saya grab stock dapor 1 tok

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. 1a- Gunawan A
    2a- Muhd Sharom
    3a- Muhd Sharom
    4a- M. Iazani Abd
    5a- Planet Bumi
    6a- MrZam
    7a- try me

    BalasPadam
  10. 1 STOK dapor GRAB
    BAKI STOK DAPOR 4 Unit

    BalasPadam
  11. izin grab stock dapur 1-botol ,tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. silakan

      Baki Stok dapor 3 unit lagi

      Padam
  12. payment done via paypal
    watsup admin231 terimasih tok

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Lupa nk update, payment done. Brg pun dh dpt. Thnx tok.

      Padam
    2. alhamdulillah terima kasih tuan

      Padam
  14. Balasan
    1. Payment done tok

      RM0.00 M2U: 3RD PARTY FUND TRANSFER - RM120.00 ACCEPTED ON 07-07-17 11:44:26. DID NOT INITIATE TRANSACTION? PLS CALL 03-58914744. TQ.

      Padam
  15. Salam tok. Saya Grab 1 Stok dapor.

    BalasPadam
  16. Tok minyak neh dengan minyak siam killer item sama ke ..mana power lg heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minyak siam buat sementara ni ada 2 jenis...

      yang ini paling power buat masa sekarang

      Padam
    2. Boleh campur tak tok minyak siam yg sebelum ni dengan yang ini?

      Padam
    3. campur guna tak boleh, letak sekali tak apa

      Padam
  17. STOK DAPOR DI TAMBAH SEBENTAR TADI SEBANYAK 30 BOTOL

    SALAM DARI TOK SIAM

    BalasPadam
  18. salam tok.. lock item ni boleh ka tok? payment buat 25hb nanti? =)

    BalasPadam
  19. Assalam tok,masih ada lg x mnyk kerak ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , masih ada tuan, silakan direct order item mcm ni ya

      0127845231

      Padam
  20. Assalam tok..payment done untuk 2 botol..masih ada lagi stok kan??

    BalasPadam
  21. Salam tok. Ada lagi stok?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami