Sabtu, 15 Julai 2017

ITEM RE-STOCK & BORONG

Item Tok Siam belum Re-Stock dan keadaan ini di jangka berterusan selama lagi 2 minggu maksima. 

Antara Item yang Re-Stock ialah item Tok Sendiri :



 

1. Buntat Siput : 100 Biji ( RM 30/Unit )
- Kelebihan : Kebal darurat, kalau rezeki dapat kebal umum, pelaris.Boleh beranak










2. Kecubung Jarum Hitam : 20 Biji ( RM 75/Unit )
- Kelebihan : bagus buat ahli mempertahankan diri, kebatinan, perisai sihir dan pengasehan














3. Kecubung Jarum emas : 13 Biji ( RM 55/Unit )
- Penarik kekayaan, Bertuah diri, Pengasehan, Penyejuk baran, Perisai Sihir











4. Cincin Jed Asma' Kuruskan Badan ( B ) : 5 Biji ( RM 31/Unit )
- Menguruskan Badan Tanpa Seksaan











SOLD OUT



5. Cincin Jed Asma'Kuruskan Badan ( K ) : 5 Biji ( RM 20/Unit )
- Kuruskan Badan Tanpa Seksaan 










SOLD OUT


6. Batu Delima Burma Grade A : 10 Biji ( RM 85/Unit )
- Kesihatan, popular, pengasehan, Rare














7. Batu delima Kapas Grade A : 16 Biji ( RM 60/Unit ) 











SOLD OUT


8. Batu delima High Grade Non Heat Treatment : 1 Biji ( RM 450 )












SOLD OUT


9. Yakuk Biru/ Blue Sapphire High Grade : 10 Biji ( RM 100/Unit )















10. Black Opal/Kalimaya Hitam : 19 Biji ( RM 35/Unit ) 















SOLD OUT



11. Geliga Ular Lidi : 7 Biji ( RM 25/Unit )
- Penunduk, kekayaan, kerezekian, Penggerun

======================


Untuk Halaman ini Sekiranya anda ingin membeli, pembelian secara borong iaitu pukal.. anda akan di berikan harga istimewa sekiranya memborong kesemua kuantiti bagi satu satu jenis item. Sekiranya tidak anda di kenakan Mahar Standard seperti di atas atau apabila ia di kodkan kelak. 

Untuk mendapatkan harga bagi 1 jenis dan borong semua sila whatsapp 01133012715 dalam masa 2 jam halaman ini keluar. dan Detail pembayaran di hantar ke No Ustazah seperti biasa. 

Kenapa 2 jam sahaja?.. kerana selalunya selepas kami melakukan Halaman Restock, item akan di coding dan di masukkan ke dalam Halaman Khususnya di mana anda tidak lagi boleh membelinya secara harga Borong. 

Terima kasih

14 ulasan:

  1. Tok grab cincin jed kecil...maksud harga berapa ye tok sy tak faham,hehehe...

    BalasPadam
  2. Contoh rm20x5 ke macam mana tu tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. borong ni 10 biji ke atas tuan Lukman . kalau nak harga borong kena whatsapp tok.. kat sini x jadi hehe...

      Tapi ni dah habis masa dah ni tuan

      Padam
  3. Ye tok...takde rezeki sy tok tungu harga runtuh nanti

    BalasPadam
  4. Ye tok...takde rezeki sy tok tungu harga runtuh nanti

    BalasPadam
  5. Salam tok..saya grab batu siput 4 bijik ye..besok saya buat payment pasal saya masih nk tgk2 barang2 lain..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik. kalau 4 biji harga macam di atas na . murah jugak tu

      Padam
  6. Salam tok . Saya nk grab jarum emas 2 dan jarum hitam 2

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan grab dan buat payment terus kendian bagi detail ke 0127845231 sementara tok x publish lagi ni

      Padam
    2. Baiklah tok . Payment akn dimasuk kn dlam masa yg terdekat nie . Sudah masok payment nnty saya bgi detail kt tok yee

      Padam
  7. salam tok . nak grab kecubung jarum emas 1 dan jarum hitam 1 tok

    BalasPadam
  8. Salam tok payment done..untuk batu siput 4 bijik..slip sudah pn hantar ke ustazah..terima kasih bayak tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt tuan, alhamdulillah baiklah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami