Sabtu, 8 Julai 2017

AZIMAT KUAT ZAKAR (BESAR )


























































































Azimat Kuat Zakar 


Kelebihan ada 2. maap na tok x dan nak menulis panjang sebab kejarkan esok awok awok nak qhoje, jadi tok la ni kalut amik gambar dan menaip pulak di sini.. berasap laptop haa


Kelebihannya ada 2 :

Kekuatan Zakar 

Penarik nafsu kaum Hawa kepada pemilik



CARA AKTIFKAN :

Pegang dan asapkan dengan asap rokok.. apa apa rokok pun takpa, nak pakai buhur pun boleh.. asalkan ada asap dan wangi... surya wangi ok


CARA PAKAI:

Simpan dalam poket dan berniat, kalau "Nak" tenung dan lawan Merenung... Try




Kod Produk : ZKRS
Bentuk : Azimat Zakar
MAHAR : RM 40

Saiz Besar


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB :  2012 9160 00660 3

0127845231 / 0178259540 ( Available now ) 

21 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda... payment done...details dlm WhatsApp

      Padam
  2. Salam tok..klau asap yg mesin aromaterapi aci dak tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ia bukan asap, ia wap air kan?..x boleh tuan, dia nak unsur karbon

      Padam
  3. Tok....tuk kekuatan zakar perlu ke diasapkan...atau hanya perlu simpan dlm poket je....barang ni dah sampai pada saya....terima kasih

    BalasPadam
  4. Salam tok,tuan baz tak bukak whatapps ker.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia ada dgn tok skrg tuan sampai 11hb. malam ni kami punggah semua mesej dan barang utk pos

      Padam
    2. Mcm tu la yg sy tau,pasal nak grab stok dapur takut org lain cekau

      Padam
  5. Item ni nnt ada stok dapur tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini saja yang ada tuan, stok dapor not available sekarang kecuali jenis Palakit

      Padam
  6. Salam tok, Paladkhit pun wajib kena diasapkan kan?

    BalasPadam
  7. done payment tok
    details di whtsapp
    skali dgn xyakaya e2907 10a
    t.k

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami